geliasz 20.04.2013 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2013 Witam muszę przyznac że nie bywam na tym dziale za często , ale z tego wzgledu że nurtuje mnie pytanie choć proste jednak w sieci cos nie moge znajeżc odpowiedzi ,dlatego mysle ze warto poruszyć ta kwestię , a mianowicie czy nad przydomową oczyszczalnia ścieków można zrobić podjazd, . Z góry dzieki za odpowiedzi i sugestie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
geliasz 22.04.2013 20:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2013 dodam tylko jeszcze ze podjazd bedzie narazie wysypany kamyczkami a jak sie dorobię bedzie kostka , z tym ze na podjezdzie planuje rondo na krórego wysepce na srodku byłby sam zbiornik , wiec po nim nie jezdziłoby sie wcale a zas tylko ewentuanie pod tymi rurami odsączajacymi i nie wiem własnie czy kostka nie bedzie sie zapadała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
guard 01.05.2013 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2013 Pewnie, że można ale powinieneś zrobić płytę odciążającą. Sprawdź w dokumentacji zbiornika oczyszczalni / projekcie jakie masz wymagania co do grubości i jej powierzchni. PozdrowieniaGuard Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
geliasz 03.05.2013 20:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2013 Pewnie, że można ale powinieneś zrobić płytę odciążającą. Sprawdź w dokumentacji zbiornika oczyszczalni / projekcie jakie masz wymagania co do grubości i jej powierzchni. Pozdrowienia Guard Ale po zbiorniku nikt nie bedzie jeżdził gdyż bedzie on na wysepce na środku ronda to po co nad nim robić płyte , a chodzi mi czy nad rurami mozna ułozyc kostke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Blechert 04.05.2013 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2013 Zrobić można. Tylko pytanie czy tam nie ma kanałów wentylacyjnych i czy nie będzie capiło na samym wejściu do chaty? Może dla bezpieczeństwa dać to za dom albo gdzieś z boku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts