huhra 21.04.2013 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2013 witam.zdecydowałem że wykonam sufit na wieszakach obrotowych oraz ruszcie dwupoziomowym krzyżowym i płycie pojedynczej. pomieszczenie 4,3m x 3,4m potrzebuję informacji:- profil główny/nośny – równoległe do dłuższej czy krótszej ściany, rozstaw profili, max. odległość pierwszego profila od ściany, który profil idzie na UD a który wsuwamy w UD?- wieszak obrotowy – rozstaw oraz czy do nośnego czy do głównego?- płyta prostopadle/równoległe do których profili? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom-Kon 21.04.2013 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2013 Zapraszam do tematu : wszystko o suchej zabudowie Tam praktycznie wszystko jest! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
huhra 21.04.2013 20:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2013 dzięki. nie wątpliwe że na 376 stronach może być praktycznie wszystko. ale też praktycznie zajmie min. tydzień żeby to przejrzeć.a ja potrzebuje kilku krótkich rzeczowych odpowiedzi, gdyż przejrzałem "całe" google i nic nie znalazłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts