Yorey 22.04.2013 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2013 Mędrcy, kusi mnie ta decha: http://allegro.pl/deska-tarasowa-modrzew-wkrety-transport-gratis-i3180725557.html - pytania:1. na co zwracać uwagę?2. czy gołym okiem widać jakieś dyskwalifikujące felery?3. jak gęsto dać legary pod to? (taras mocowany na ramie stalowej)4. modrzew jest nasz polski, katolicki, nie żaden przyjezdny zza Buga - to dobrze czy niedobrze?5. czy między legar, a profil stalowy dać jakąś podkładkę - jeśli tak, to jaką? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yorey 23.04.2013 19:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2013 Wasze milczenie, Wielce Szanowni Koledzy, mnie kapkę onieśmiela.... Pozwolę sobie zatem uściślić:Czy jest sens dopłacać 50 PLN za 1 m2 za modrzew syberyjski? I jakie z tego mogą wyniknąć plusy dodatnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam998 25.04.2013 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2013 WitamPodłączam się pod temat....Mam także konstrukcje metalowa teraz na to pójdą legary i deska tarasowa. Myślałem o modrzewiu syberyjskim ale faktycznie cena przynajmniej 100% wyższa niż tego polskiego. Ile wytrzyma taka deska 10lat jeśli tak to jak dla mnie wystarczy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts