nata76 24.04.2004 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2004 Witajcie,to juz kolejny raz prosze o opinię o tym projekcie. Bardzo,bardzo mi przypadł do gustu,chociaż trochę bym "pomajstrowała" z tą ilością łazienek Ale proponowany kosztorys mnie przeraża, ponieważ domek wydaje mi się łatwy i prosty w budowie....... Zajrzyjcie, proszę na tę stonkę. Pozdrawiam,nata http://mtmstyl.com.pl/projekt.asp?id=372 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
groszek 3 24.04.2004 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2004 To prawidłowy link do twojego projektu: http://www.mtmstyl.pl/projekt.asp?id=372 Domek jest fajny, na dużą działkę, a przynajmniej szeroką. Domek ma fajny układ. Z tymi łazienkami masz rację, tyle armatury może bardzo podszarpnąć portfel. Zawsze możesz ograniczyć ilosć łazienek. Poza tym ładny i prosty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maag 25.04.2004 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2004 Nie rozumiem zachwytu elewacje nijakie, zwłaszcza boczne rzut kojarzy mi się z przydrożnym motelem: kuchnia-recepcja, salon- poczekalnia/bar, sypialnia-zaplecze + 2 pokoje dla gości Skoro każdy pokój ma łazienkę, to może dodać jeszcze aneks kuchenny i można wynajmować. Nie podoba mi się, ponieważ moim zdaniem nie ma się co podobać. P.S. Strasznie dużo drzwi jak na 3 sypialnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gabriela 25.04.2004 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2004 Rzeczywiscie, widzialam mnostwo ladniejszych projektow domkow parterowych.Ten mi sie nie podoba. Ale mnie nie musi sie podobac, kwestia gustu!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edi, czyli Edyta Zet. 25.04.2004 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2004 Dom by zupełnie inaczej wyglądał, gdyby miał nieco przedłużony dach, podcienie i nie miał tego podjazdu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nata76 26.04.2004 17:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2004 WItam,dziękuję,że zechcieliście wziąć udział w dyskusji. Mnie się nadal podoba,zwłaszcza w środku. Chociaż jestem dopiero na etapie poszukiwań projektu i mam kilku faworytów.Edi,czy nie przyszło Ci do głowy,że są osoby,dla których ten podjazd jest KONIECZNOSCIĄ życiową?Pozdrawiam,nata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jajmar 27.04.2004 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2004 Co do rzutu to nasuwa mi sie pytanie czy w czesci dziennej nie bedzie za ciemno? Zwroc uwage ze jedyne okno (to z dzrwiami na taras) znajduje sie w podcieniu, a ma dosc duza powierzchnie doswietic i to w glab domku. Ja bym pomyslał nad ta kwstia decydyjac sie na ten projekt, w czesci jadalnej bedzie napewno ciemno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gabriela 27.04.2004 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2004 Rozplanowanie pomieszczen jest bardzo ciekawe, wcale nie za duzo lazienek. Po blizszym przyjrzeniu dostrzega sie rowniez walory. Ale dla mnie osobiscie za niski, troche taki "barakowaty", gdyby tak troche podniesc albo zmienic dach???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Doris 27.04.2004 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2004 Tyle łazienek w tym domku i tylko jedna wanna. Żeby się do niej dostać trzeba na dodatek przejść przez sypialnię. Doris Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts