Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Witam wszystkich serdecznie,

Nazywam się Łukasz i prowadzę zakład szklarski w Łodzi zajmujący się obróbką i montażem szkła.

Szkło jest bardzo obszerną branżą i w zakładzie podejmuje sie wykonania szerokiego wachlarzu wykończń domu....

od paneli szklanych (lacobel, satyna, float), poprzez drzwi szklane, przesuwne, wahadłowe, jednoi i dwuskrzydłowe,

przeszklenia, balustrady szklene, kabiny prysznicowe na wymiar, róznorakie lustra, podłogi, blaty stołowe, zabudowy

wnętrz i prawie wszystko co sobie wymyślisz ze szkła płaskiego i co bedzie miało odrobinę sensu.

Pracowałem w jednym z większych zakładów szklarskich w Warszawie - AB-Glass, który oferował kompleksową

obróbkę szkła (hartowanie, szlifowanie, fazowanie, sitodruk, hurtownie, wiercenie, rozkrój jumbo, laminowanie)

Jako że szkło ma specyficzny urok i bardzo mi się podoba postanowiłem otworzyć zakład szklarski w Łodzi o nazwie

GLASSHOCK. MAm możliwości rozkroju całych taflii, szlifowanie, fazowania, wiecenia, wycinania kształtów, piaskowania.

W zależności od możliwości dobieram okucia róznych firm co daje olbrzymie możliwości produktowe nietypowe czesto.

Zapraszam do obejrzenia moich realizacji: http://www.glasshock.pl Postaram sie w każdym problemie pomóc i służyć radą.

Branża szklarska jest przeogromna i ciągle sie uczę. Na forum chciałbym poznawać budowlane ciekawostki,

zasiegać opinie, dyskutować i uczyć się wszelakich rzeczy.

Pozdrawiam

GLASSHOCK Łukasz Kwiatkowski