GLSCK 23.04.2013 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2013 Witam wszystkich serdecznie, Nazywam się Łukasz i prowadzę zakład szklarski w Łodzi zajmujący się obróbką i montażem szkła. Szkło jest bardzo obszerną branżą i w zakładzie podejmuje sie wykonania szerokiego wachlarzu wykończń domu....od paneli szklanych (lacobel, satyna, float), poprzez drzwi szklane, przesuwne, wahadłowe, jednoi i dwuskrzydłowe, przeszklenia, balustrady szklene, kabiny prysznicowe na wymiar, róznorakie lustra, podłogi, blaty stołowe, zabudowy wnętrz i prawie wszystko co sobie wymyślisz ze szkła płaskiego i co bedzie miało odrobinę sensu. Pracowałem w jednym z większych zakładów szklarskich w Warszawie - AB-Glass, który oferował kompleksową obróbkę szkła (hartowanie, szlifowanie, fazowanie, sitodruk, hurtownie, wiercenie, rozkrój jumbo, laminowanie)Jako że szkło ma specyficzny urok i bardzo mi się podoba postanowiłem otworzyć zakład szklarski w Łodzi o nazwie GLASSHOCK. MAm możliwości rozkroju całych taflii, szlifowanie, fazowania, wiecenia, wycinania kształtów, piaskowania.W zależności od możliwości dobieram okucia róznych firm co daje olbrzymie możliwości produktowe nietypowe czesto. Zapraszam do obejrzenia moich realizacji: http://www.glasshock.pl Postaram sie w każdym problemie pomóc i służyć radą. Branża szklarska jest przeogromna i ciągle sie uczę. Na forum chciałbym poznawać budowlane ciekawostki, zasiegać opinie, dyskutować i uczyć się wszelakich rzeczy. PozdrawiamGLASSHOCK Łukasz Kwiatkowski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts