lvw 23.04.2013 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2013 Cześć, Chciałbym zapytać, jakie macie doświadczenia/ co polecacie jeśli chodzi o zagospodarowanie wody deszczowej. Mam 4 rynny i chciałbym wykonać drenaż rozsączeniowy. Zastanawiam się czy ma to sens. Na pewno praktyczny aspekt, zniknie mi woda z opaski wokół domu. Co polecacie, czy znacie jakiś wykonawców z Poznania i okolic, których możecie polecić do tego typu prac. Jakiego rzędu to są koszty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
expercik 05.05.2013 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2013 jeśli masz jakieś krzaki niedaleko domu. mały ogródek, to drenażem do okola och. im dłuższa rura tym lepiej, nie przepełni się szybko w czasie ulewy. Albo idąc w ślady oczyszczalni... zakop beczkę PCV dnem do góry, do tego podłącz drenaż i niech wsiąka :)ja tam zrobiłem u znajomego pod jedną rynną, zaraz koło wejścia. koszty ?Zleży co dokładnie chcesz zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts