Gregory222 24.04.2013 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2013 Czy któryś z forumowiczów spotkał sie z tym dysperbitem jeżeli tak to czy jest on warty uwagi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
scruffty 24.04.2013 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2013 Ja ostatnio kupiłem jedno wiadro na izolację balkonu. W porównaniu z dysperbitem chyba izolbetu (takie zółte wiadra) jest rzadszy, ale poza tym jakoś specjalnie się chyba nie różni (poza ceną, która jest jakieś 30-40% niższa). Malowało mi się nim przyjemnie, schnie dobrze. Trudno coś więcej napisać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gregory222 24.04.2013 12:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2013 Zastanawiam Się czy zastosować Bo mam pod nosem w Dobrej cenie a potrzebuje z 15 wiaderek zobacze co to za wynalazek moze chociaż bedzie dobry do zagruntowania fundamentów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts