batix 24.04.2013 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2013 Jestem przed malowaniem, ale już ciśnienie mi skoczyło jak Pan malarz stwierdził że jakby nie pomalował to i tak pod światło będzie widać łączenia płyt bo mam to źle zrobione. Nie chce szpachlować ścian, czy jest jakiś sposób żeby po malowaniu nie było widać tych łączeń? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
batix 24.04.2013 18:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2013 zapomniałem dodać ze mam pomalowane zwykła śnieżka białą już. Pomalować teraz jeszcze gruntującą ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
batix 25.04.2013 07:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2013 Zobaczymy jak wyjdzie po malowaniu, ale jak będzie widać to ten co mi robił k-g będzie biedny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts