dota1 25.04.2013 06:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2013 Witajcie, Moje deski na podłodze są już zabejcowane na biało. Teraz stanęłam przed decyzją, czy bielić wszystkie szpary, czy zostawiać mix/nieregularność, który jest w chwili obecnej (ze względu na duże szczeliny pomiędzy niektórymi deskami i brak piórowpustu fachowiec upchał w głąb jakąś białą masę, co całkiem nieźle wygląda). Podłoga w chwili obecnej wygląda mniej więcej tak babeczkaa.blox.pl/resource/dosfamily_com.jpg (bardziej na lewo). Doradźcie mi, czy taki mix nie zepsuje efektu. Szczerze mówiąc nie chciałam białej podłogi, o której wiele osób marzy. Tak jakoś wyszło w ostatniej chwili, i nie wiem co "wypada" przy niej zrobić, a co jest surowo zakazane i znajomi będą mi to wypominać do końca moich dni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 25.04.2013 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2013 zdjęcie wstawić trzeba między a przed ...babeczka wstawić http:// http://babeczkaa.blox.pl/resource/dosfamily_com.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 25.04.2013 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2013 Podłogę robisz chyba dla siebie nie dla znajomych. Zrób tak jak się Tobie podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dota1 25.04.2013 15:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2013 (edytowane) Podłogę robisz chyba dla siebie nie dla znajomych. Zrób tak jak się Tobie podoba To nie jest moja wymarzona podłoga i nie znam się na niej, stąd chcę uniknąć ewentualnych komentarzy fanów takich desek, że coś zepsułam albo że tak się nie robi, jest kiczowato itp Edytowane 25 Kwietnia 2013 przez dota1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wowe 05.06.2013 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2013 To nie jest moja wymarzona podłoga i nie znam się na niej, stąd chcę uniknąć ewentualnych komentarzy fanów takich desek, że coś zepsułam albo że tak się nie robi, jest kiczowato itp To szkoda inwestycji jeżeli to nie jest wymarzona podłoga. Nie lepiej było kupić gotową deskę? Wybór bardzo duży i od razu jest wykończona więc wiadomo czego się spodziewać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonBot 15.03.2015 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2015 Mam problem z "fachowcami", którzy twierdzą, że zrobili podłogi jak należy. Czy da się to naprawić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonBot 15.03.2015 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2015 I jeszcze deski sosnowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonBot 15.03.2015 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2015 I jeszcze deski sosnowe [ATTACH=CONFIG]308910[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]308911[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]308912[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]308913[/ATTACH] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts