Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

biała podłoga z desek - szpary, doradźcie

dota1

Recommended Posts

Witajcie,

Moje deski na podłodze są już zabejcowane na biało. Teraz stanęłam przed decyzją, czy bielić wszystkie szpary, czy zostawiać mix/nieregularność, który jest w chwili obecnej (ze względu na duże szczeliny pomiędzy niektórymi deskami i brak piórowpustu fachowiec upchał w głąb jakąś białą masę, co całkiem nieźle wygląda). Podłoga w chwili obecnej wygląda mniej więcej tak babeczkaa.blox.pl/resource/dosfamily_com.jpg (bardziej na lewo).

Doradźcie mi, czy taki mix nie zepsuje efektu. Szczerze mówiąc nie chciałam białej podłogi, o której wiele osób marzy. Tak jakoś wyszło w ostatniej chwili, i nie wiem co "wypada" przy niej zrobić, a co jest surowo zakazane i znajomi będą mi to wypominać do końca moich dni ;)

Podłogę robisz chyba dla siebie nie dla znajomych. Zrób tak jak się Tobie podoba :D

To nie jest moja wymarzona podłoga i nie znam się na niej, stąd chcę uniknąć ewentualnych komentarzy fanów takich desek, że coś zepsułam albo że tak się nie robi, jest kiczowato itp

Edytowane przez dota1

• 1 month później...
To nie jest moja wymarzona podłoga i nie znam się na niej, stąd chcę uniknąć ewentualnych komentarzy fanów takich desek, że coś zepsułam albo że tak się nie robi, jest kiczowato itp

To szkoda inwestycji jeżeli to nie jest wymarzona podłoga. Nie lepiej było kupić gotową deskę? Wybór bardzo duży i od razu jest wykończona więc wiadomo czego się spodziewać.

• 1 year później...