Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Emblemat forum "Jestem na forum" - znak dla ludzi życzliwych innym

Redakcja

Recommended Posts

Czy masz stronę WWW? Czy masz tablicę budowy? Czy masz skrzynkę pocztową przed domem? Możesz pobrać EMBLEMAT FORUM: „Jestem na Forum MURATORA”.

Umieść go na swojej stronie www, na tablicy budowy, na skrzynce pocztowej albo za szybą samochodu. To znak, że należysz do społeczności ludzi, którzy chcą sobie pomagać. To znak dla innych z forum - możemy pogadać, zapraszam...

Nawet na próbę - umieść emblemat przed domem, a zobaczysz, ilu Twoich dalszych i bliższych sąsiadów jest na forum. Wiele razy tak właśnie już było, na przykład w Murowańcu pod Bydgoszczą - ludzie się budowali, pytali na forum, gdzie kto buduje i okazywało się, że na forum jest kilkadziesiąt osób z Murowańca.

Ten emblemat ma też magiczną moc - odstraszy z Waszej budowy partaczy:)

Będziemy cieszyli się, jeśli zobaczymy znak forum, podróżując przez Polskę i przeglądając internet. Wy będziecie mieli korzyść, bo rozpoznacie „swoich” – życzliwych forumowiczów.

Poznawajmy się dzięki emblematowi forum.

jestem_na.fw.jpg

Pobierz emblemat - tutaj.

Co dalej? Pobierz, wydrukuj w kolorze, wytnij, umieść w foliowej koszulce, szczelnie zaklej i umieść w widocznym miejscu.

Albo: pobierz i zamieść na swojej stronie www.

Dziękujemy za to że jesteście na forum. Dziękujemy za Wasz gest życzliwości wobec innych!

• 2 weeks później...

No to jesteście u mnie na głownej stronie i to bez rel nofollow

Wprawdzie jeszcze nad nia pracuje i jeszcze dluga i daleka droga przede mna... ale juz emblemat FM jest... zmniejszyc go troche musialem... i kolorystyka mi sie nie komponuje.. ale co tam :)

Edytowane przez fighter1983

• 2 weeks później...