agulenkaosw 25.04.2013 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2013 hejka nie wiem czy można nowy temat założyć ale szukam inspiracji mebli do sypialni chcialabym sypialnie zrobic w nowoczesnym stylu Wymyslilam sobie ze sciany beda kremowe i zlote dodatki typu poduszki szukam fajnych mebli moze ktos mi poda jakies stronki bylabym bardzo wdzieczna za pomoc a moze ktoś rownież ma sypialnie w tych kolorkach to zapraszam wysylajcie zdjecia:) ja na pewno jak skoncze swoja sypialnie rowniez dodam zdjecie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaksie 26.04.2013 05:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarynaM 26.04.2013 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2013 Dorzucam inspiracje: Klik,Klik, Klik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agulenkaosw 27.04.2013 21:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2013 a moze ktos ma sypialnie kremowa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 28.04.2013 04:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2013 Agnieszko polecam wujka Google'a... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts