gustavv 25.04.2013 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2013 Cześć, Powiem szczerze, zgłupiałem. Czym się różnią deski szalunkowe od budowlanych? Bo w jednym z ogłoszeń znalazłem coś takiego: "Sprzedam deski szalunkowe 32mm,25mm w cenie 400zlm3,[nowe] oraz deski budowlane 32mm,25mm w cenie 550zlm3" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jarek.P 25.04.2013 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2013 Może te "budowlane" są impregnowane? J. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gentoonx 25.04.2013 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2013 Pewnie te drugie z certyfikatem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beton44 25.04.2013 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2013 Podejrzewam że te szalunkowe to są "postszalunkowe" czyli z rozbiórki szalunków ? Czyli umaźgane betonem i pocięte na jakieś określone długości... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzabij 26.04.2013 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2013 Podejrzewam że te szalunkowe to są "postszalunkowe" czyli z rozbiórki szalunków ? Czyli umaźgane betonem i pocięte na jakieś określone długości... Albo złapały sinizny; podobno wytrzymałość się nie zmienia ale wizualnie są nie atrakcyjne. Kiedyś mi takie proponowali na składzie, trochę taniej niż "normalne". Na szalunki raczej spokojnie się nadadzą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jarek.P 26.04.2013 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2013 Tylko że za takie coś domagać się czterech stów za kubik????? ja swoje, nawet pozbijane w gotowe blaty z wielkim bólem sprzedałem za stówę, a takie luźne, cięte deski upaprane betonem i z wystającymi gwoździami, to za darmo na opał ludzie łaskawie mi oferowali, że zabiorą... J. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gentoonx 26.04.2013 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2013 Tylko że za takie coś domagać się czterech stów za kubik????? ja swoje, nawet pozbijane w gotowe blaty z wielkim bólem sprzedałem za stówę, a takie luźne, cięte deski upaprane betonem i z wystającymi gwoździami, to za darmo na opał ludzie łaskawie mi oferowali, że zabiorą... J. Tak to jest, jak się buduje w "bogatej" okolicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gustavv 26.04.2013 11:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2013 Dzięki za pomoc chłopaki, zadzwonię do kolesia z ogłoszenia i się go zapytam co miał na myśli Jak się dowiem to napiszę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KrzysztofLis2 27.04.2013 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2013 Ja bym od razu dzwonił, ale to ja... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej733 27.04.2013 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2013 Szalunkowe to deski o różnych wymiarach (szerokość) długość pewnie też, a budowlnae zakładam że są zrobione na konkretna długosc (może szerokosć...aleto nie Szwecja gdzie wsystko sie da zmierzyć...więc gościu pewnie poskładał na dwie kupki deski gorsze i leprze i tak je sobie nazwał :0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts