Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Mi tez sie podoba dab michigan, chce go położyc w salonie tylko zastanawiam sie czy klasa scieralnosci AC3 to nie za mało na salon?

Knife_Girl jaki masz kolor okien? (bo widze ze ładnie pasują do paneli) :D

Myślę, że jak się nie będzie biegać w szpilkach, to powinno wystarczyć AC3 :lol:

Okienka są w kolorze orzecha (Jezierski - Elita Thermo).

Bardzo ladne te Twoje podlogi!!!Na zywo pewnie jeszcze ladniej wygladaja!! :) i juz wiem ze na pewno bede je brala pod uwage !!! :wink:

na poczatku w ogole chcialam ciemne,ale jak uswiadomilam sobiie ze musialabym codziennie latac z odkurzaczema niestety czasu bedzie brakowac ,wiec musze szukac jasniejszych!!! :)

Bardzo ladne te Twoje podlogi!!!Na zywo pewnie jeszcze ladniej wygladaja!! :) i juz wiem ze na pewno bede je brala pod uwage !!! :wink:

na poczatku w ogole chcialam ciemne,ale jak uswiadomilam sobiie ze musialabym codziennie latac z odkurzaczema niestety czasu bedzie brakowac ,wiec musze szukac jasniejszych!!! :)

Dziękuję :)

Mam nadzieję, że te kolorki będą praktyczne. Nie są ani za ciemne ani za jasne, tylko tak po środku :wink: więc może się sprawdzą :)

na chropowatych, tzw ze struktura mniej widać zarysowania oraz brud ( jka juz sie zdazy :).

Gladkie chyba juz wyszly z produkcji, przynajmniej tak mi mowili sprzedawcy latem jak temat paneli byl na topie u nas

Pozwolę sobie się nie zgodzić. Mam w salonie panele o strukturze drewna w formie klepki, rysować się na razie nie rysuje, ale to 4 klasa ścieralności więc musi trochę wytrzymać, niestety brud widać na niej gorzej, w dodatku mazy od mycia, ile się trzeba nad nią namęczyć żeby wyglądała jak na zdjęciu poniżej (żadnych śladów) wiem tylko ja. W pokoju obok gładkie i czyści się bez problemu. Co nie znaczy, że bym je zamieniła miejscami... :wink:

http://images24.fotosik.pl/21/173ec604edfb4efb.jpg

Ponadto te dwa rodzaje kupione w tamtym roku a ostatnio gładkie panele widziane w OBi, Castoramie, Liroyu, Komforcie...

Mam nadzieję, że te kolorki będą praktyczne. Nie są ani za ciemne ani za jasne, tylko tak po środku więc może się sprawdzą

ja tez musze wlanie miec takie "po srodku" :wink:

W takim razie zachęcam Cię do zakupu :) Wszyscy zachwycają się naszą podłogą a ja, po pierwszych dniach eksploatacji, jestem zadowolona :)

hej, może ktoś pomoże mi przy wyborze paneli

które lepsze dla pokoju dziennego w bloku - AC 3 czy AC 4 ? bardzo spodobały mi się panele kronopol ale produkują już je tylko w wersji AC3, zastanawiam się nad classen (sporo pozytywnych opinii) ale nie mają swojego sklepu firmowego a markety nie posiadają takiego wyboru tej firmy jak pokazuje ich strona generalnie większy wybór jest paneli AC 3 - ktoś może coś na ich temat

pzdr