tomasz130672 25.04.2013 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2013 Witam Mam ugiętą jedną ściankę na odcinku 7metrów o jakieś 3cm (brakło betonu przy zalewaniu) Jutro lejemy chudziaka, i tutaj pytanie czy można nadlać go na to ugięcie ?? http://images33.fotosik.pl/644/048d0b6b51402775med.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hokejgk1 26.04.2013 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2013 Na czym ta ściana stoi ??? - domyślam się że na stropie ??? Nie rozumiem co ma ugięta ściana do braku betonu przy zalewaniu ... ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomasz130672 26.04.2013 09:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2013 Ścianka fundamentowa, stoi na ławie 40x60. Wszędzie wylewam dziś beton na podłogi tak, że zalewam pola pomiędzy ściankami, ale jedna ścianka jest ugięta i nie wiem czy lepiej wylać na to troszkę tego betonu, czy lepiej odgrodzić i później dopiero pod pustaka zaprawy podłożyć ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Crazy 26.04.2013 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2013 A rozumiem, zabrakło ci betonu na zalanie wieńca fundamentu i dlatego masz go niżej 3cm. Nie wiem z czego lejesz chudego, ale pewnie z B10. Ja bym wylał to razem z chudziakiem na równo, ładnie wypoziomował, zatarł i już. Najlepiej zapytaj swojego kierownika, na pewno coś poradzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wanker 27.04.2013 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2013 a sprawdziles z drugiej strony , moze tez sie wygiela ale w druga strone Ścianka fundamentowa, stoi na ławie 40x60. Wszędzie wylewam dziś beton na podłogi tak, że zalewam pola pomiędzy ściankami, ale jedna ścianka jest ugięta i nie wiem czy lepiej wylać na to troszkę tego betonu, czy lepiej odgrodzić i później dopiero pod pustaka zaprawy podłożyć ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts