aniusia901wp.pl 26.04.2013 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2013 Witam, mam dzialke i chcialabym sie wybudowac jednak wojt nie wyrazil zgody poniewaz musi byc 10 m odleglosci od domu i linii energetycznych a ja mam takie pytanie, czy mozna na wlasny koszt przeniesc transformator? albo zmienic linie na mniej bezpieczne? nie wiem czy cos takiego mozna robic ale bardzo zalezy mi na tej dzialce i chcialabym siue wybudowac a nie wiem co mozna z tymi liniami zrobic, czy jest jakies rozwiazanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
m.k.k 26.04.2013 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2013 Dobrze szukasz. Ale musisz rozmawiać z właścicielem linii i transformatora. Najlepiej wynajmij kumatego elektryka, który zna właściwy ZE i potrafi się po nim poruszać. Inaczej będziesz czekać miesiącami na byle papierek, a trochę tych papierków będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robertsz 26.04.2013 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2013 No i oczywiście przeniesienie słupa jest na Twój koszt.Koszt przez duże K. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts