jotozue 28.04.2013 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2013 Witamdostałem dwie podobnoe cenowo oferty. Pierwsza oferta dotyczy okien Alupast AS 4000 Classic z pakietem trzyszybowym na okuciach Sigenia. Druga oferta dotyczy profili Bruegmann-Salamander AD-line z pakietem trzyszybowym z okuciami Roto. Który produkt wybrać, oferta Bruegmanna jest delikatnie droższa około 4%, czyli nie wiele. Będę wdzięczny za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MMichal 28.04.2013 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2013 Witam Podobne produkty więc i podobna cena, na podstawie tak wielu informacji jakie podałeś to ja mogę doradzić tylko kierowanie się gustem, wybierz to co Ci się bardziej podoba. Zarówno producenci profilu Aluplast i Brugmann jak i okuć Sigienia i Roto to renomowane firmy, firmy produkujące KOMPONENTY do produkcji okien a nie same okna a co kto z nich wykona i jak to coś zamontuje to już inna kwestia. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts