dusiaczek 28.04.2013 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2013 Aby okiełznać kłębiące się myśli... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dusiaczek 28.04.2013 14:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2013 Tak, tak to mój cel tego dziennika. A tak poważnie pomoże mi uporządkować myśli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dusiaczek 28.04.2013 18:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2013 Wizja domu zmieniała się - gdzieś na początku był ciekawy, rozeta czy atos - zauroczenie projektami było czasem krótsze, czasem dłuższe. Tak wiem tradycyjne. Po przejrzeniu ton katalogów - zaczeliśmy od ustalenia priorytetów co potrzebujemy, co chcemy. Po kilku wieczornych rozmowach, kilku butelek wina, bez ograniczeń finansowych - zrodził się zalążek domu. Dół otwarty - salon, jadalnia, kuchnia, mała łazienka i pomieszczenie gospodarcze - pełniące funkcję pralni, góra sypialnie i łazienka. NORMA. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts