majooo999 28.04.2013 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2013 (edytowane) Witam, jako że idzie majówka troche dni wolniejszych przybrałem sie za pomalowanie pokoju. farbe już kupiłem Barwy natury zamki na piasku. W pomieszczeniu sciany są pomalowane, jakiś czas temu były malowane bodajże 3 lata temu. Powstał też jakiś zaciek o długości od sufitu do podłogi. I tu moje pytanie, czy muszę gruntować ściany przed malowaniem? Sciany były malowane wczesniej juz i to farbami tzn. białe emulsje mieszane z barwnikami. Pozdrawiam i dziękuje za jakże fachowe odpowiedzi.. Edytowane 29 Kwietnia 2013 przez majooo999 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majooo999 29.04.2013 13:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2013 jakies porady? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wodnikszuwarek 30.04.2013 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2013 gruntowanie gruntowanie gruntowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts