bzyku18_23 28.04.2013 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2013 Czy zrobiłby mi ktoś projekt wentylacji mechanicznej dla mojego domu??Dodam, że potrzebuje w zasadzie na już bo niedługo zacznie się kopanie.http://www.galeriadomow.pl/projekty-domow/projekt-dom-przy-wiosennej-4.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kangaxx 29.04.2013 05:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2013 a po co projekt do kopania, gwc robisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bzyku18_23 29.04.2013 06:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2013 No właśnie nie wiem czy robić czy nie robić GWC. Do kopania potrzebny po to żeby wiedzieć jaki fundament na komin robić. Może by mi ktoś podpowiedział co robić a czego unikać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kangaxx 29.04.2013 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2013 komin w kotłowni jak rozumiem, do tego jaki mu potrzebny fundament wm nic nie ma a jest on opisany w projekcie domu na pewno do gwc potrzebujesz na szybko tylko kawałka rury biegnącej pod fundamentem albo przez niego z zewnątrz do miejsca gdzie będziesz wpuszczał gwc do domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts