lelusz 29.04.2013 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2013 Witam. Mam do sprzedania bardzo fajne drzwi firmy PolSkone. Posiadam caly komplet - skrzydlko, futryna + maskownice. Skrzydlo ma 82cm szerokosci. Sa to drzwi prawe w kolorze mahon (ale bardziej to by pasowal do koloru wenge). Drzwi sa bez zamka. Jest to sztuka z wystawy wiec maja male uszkodzenia, naprawde niewielkie i mysle, ze przy odrobinie checi mozna je ukryc Ja drzwi zamontowac nie moge, niestety u mnie nigdzie nie pasuja jak sie okazalo :/ Wartosc sklepowa swojego czasu siegala nawet 2 tysiecy zlotych, ja chetnie oddam za mniej jak 1/3 tej ceny Oczywiscie sluze wiekszym info, zdjeciami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lelusz 04.05.2013 19:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2013 podbijam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts