Lena007 29.04.2013 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2013 Witam Państwa, Moi rodzice na czas wyjazdu zostawili dom pod opieką sąsiadów i niestety dali im klucz główny zamiast testowych (chyba tak się to nazywa). Po jakimś czasie zorientowali się, że w barku zamiast wódki jest woda... Odebrali od nich klucze. Tak więc zastanawiam się, czy istnieje możliwość podrobienia klucza do tych drzwi, producent zdaje się, że mówił iż nie. Rodzice upierają się, że nie ma potrzeby wymiany zamka, ale ja nie jestem o tym przekonana - wszystko się da.Co by Państwo poradzili? Pozdrawiam,Lena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MMichal 29.04.2013 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2013 Witam Wymienić drzwi, skoro uważasz, że sąsiedzi Was okradną, będzie taniej niż wymiana zamka pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
heine84 29.04.2013 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2013 (edytowane) banan Edytowane 29 Października 2014 przez heine84 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lena007 29.04.2013 18:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2013 (edytowane) @ MMichalTzn. po odebraniu kluczy już nic nie zauważyli. Ja się tylko obawiam, że sąsiedzi mogli sobie dorobić. Jeśli chodzi o wymianę drzwi, to nie wiem jak ich na to namówić wiedząc, że nawet nie chca wymienić zamka.@heine84Zdaje się, że właśnie są to te nawiercane. Przycisnę ich o zdjęcie. Nie wiem jaka jest różnica między wkładką a zamkiem.Drzwi zdaje się, że pierwsze z tego adresu: http://www.hardydoors.pl/oferta.html Edytowane 29 Kwietnia 2013 przez Lena007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Charlie 01.05.2013 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2013 Okropne te drzwi, brzydka i tandetna chińszczyzna.W Chinach w tzw. hurcie kontenerowym kosztują około 20 USD. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts