niktspecjalny 28.05.2013 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2013 I super. Poszłam do profesjonalnego salonu kominkowego (a nawet trzech). I przemili "fachowcy" od kominków poinformowali mnie, że nie mogę zamontować wkładu pod kominem bo co z wyczystką? Ze oczywiście jak chcę profesjonalnie i dobrze to powinnam kupić oczywiście wkład tylko z ich salonu itd. pitu pitu. A ja wiem na dzień dzisiejszy choć jestem 100% laikiem, ze wystarczy niezły wkład a podstawa to super wykonana usługa bo bez tego to i mercedes nie pojedzie. Nie pisz do niego bo odpowiedzi ci nie udzieli no chyba ,że którychś chłopiec z Branży wypowie się przed nim.Taki element posiada to nasze FM. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bohusz 28.05.2013 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2013 No tak...Jedyna rada to zaprosić usługodawcę realizującego (budującego) kominki do siebie... a takowy nie przesiaduje w salonie... bo ubiór nie ten, rękawy podwinięte i brak czasu z reguły.Wiem to z własnego doświadczenia i obserwacji firm kominkowych które z nami współpracują ściśle. Wpadną zabiorą zamówiony materiał, wkłady kominkowe i do klienta.W salooonie to gadkę radosną typu "będzie pani zachwycona" można uskutecznić i kawkę wypić, no i zobaczyć to co ma być widoczne do zobaczenia i dotykania... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 28.05.2013 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2013 No tak... Jedyna rada to zaprosić usługodawcę realizującego (budującego) kominki do siebie... a takowy nie przesiaduje w salonie... bo ubiór nie ten, rękawy podwinięte i brak czasu z reguły. Wiem to z własnego doświadczenia i obserwacji firm kominkowych które z nami współpracują ściśle. Wpadną zabiorą zamówiony materiał, wkłady kominkowe i do klienta. W salooonie to gadkę radosną typu "będzie pani zachwycona" można uskutecznić i kawkę wypić, no i zobaczyć to co ma być widoczne do zobaczenia i dotykania... Moszna.....?Bohuniu może ty ją zaproś??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Forest-Natura 28.05.2013 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2013 Witam. I super. Poszłam do profesjonalnego salonu kominkowego (a nawet trzech). I przemili "fachowcy" od kominków poinformowali mnie, że nie mogę zamontować wkładu pod kominem bo co z wyczystką? No to już wiesz że z fachowością te salony miały mało wspólnego ... Teraz poszukaj takich gdzie poinformują Cię że jak najbardziej jest to wykonalne i normalne do zrobienia ... Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
symbor 28.05.2013 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2013 No tak... Jedyna rada to zaprosić usługodawcę realizującego (budującego) kominki do siebie... a takowy nie przesiaduje w salonie... bo ubiór nie ten, rękawy podwinięte i brak czasu z reguły. Wiem to z własnego doświadczenia i obserwacji firm kominkowych które z nami współpracują ściśle. Wpadną zabiorą zamówiony materiał, wkłady kominkowe i do klienta. W salooonie to gadkę radosną typu "będzie pani zachwycona" można uskutecznić i kawkę wypić, no i zobaczyć to co ma być widoczne do zobaczenia i dotykania... Nic dodać nic ująć. Dlatego ludzie "biegają" po necie w nadziei, że znajdą specjalistę z prawdziwego zdarzenia, który kocha to co robi i wykona im cuuuda za przyzwoite pieniądze. Ja właśnie takiego chcę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
symbor 28.05.2013 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2013 Witam. No to już wiesz że z fachowością te salony miały mało wspólnego ... Teraz poszukaj takich gdzie poinformują Cię że jak najbardziej jest to wykonalne i normalne do zrobienia ... Pozdrawiam. salon Jotul i Sparherm. Jak nie oni to niby kto mnie poinformuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 28.05.2013 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2013 Witam. No to już wiesz że z fachowością te salony miały mało wspólnego ... Teraz poszukaj takich gdzie poinformują Cię że jak najbardziej jest to wykonalne i normalne do zrobienia ... Pozdrawiam. Forest ty to i bez reklamy potrafisz się zareklamować i jakich dydaktycznych podpowiedzi używasz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Forest-Natura 28.05.2013 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2013 Witam.Do Trójmiasta mam za daleko żeby sobie tam reklamę robić ...Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 28.05.2013 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2013 Witam. Do Trójmiasta mam za daleko żeby sobie tam reklamę robić ... Pozdrawiam. No chyba cię poniosło przecież kiedyś żyłeś z reklamy na FM,a te twoje krótkie wejścia to skoro masz tak daleko to czemu innemu mają służyć???Przecież nie rozmówkom Polsko -branżowym ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
symbor 28.05.2013 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2013 Panowie ja wiem, że testosteron daje się Wam we znaki :rolleyes:ale prosimy wrócić do tematu:-D. Jaki wkład o dobrych parametrach i przyzwoitej cenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bohusz 28.05.2013 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2013 Moszna.....?Bohuniu może ty ją zaproś??? No wiesz... Aż nie wypada... Stoły się trzęsą, mieszalniki kręcą, nieraz pochlapią, faceci z workami szamotu się kręcą, hałas totalny. Elektrodami błyskają, jakieś iskry od szlifierek. Totalny chaos... albo po prostu sezon na kominki i materiały. Tu u nas się pracuje a nie salooonuje. Dyskusje są zbędne, każdy łapie temat bez dysput Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
WojtekWojtek 29.12.2013 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2013 Idea leżąca u źródeł niniejszego tematu jest jak najbardziej słuszna. Faktycznie trudno czasem rozróżnić reklamę od rady, ale ... Byłem w kilku salonach kominkowych w Łodzi (no bo jestem z Łodzi) i w każdym z salonów usłyszałem, co innego. Nie powiem, pod pewnym kątem wizyty były pomocne, ale w wyborze konkretnego modelu lub choćby producenta niewiele to pomogło. Od Hajduka, po KWL, od Sparkle po Piazzettę itp. Handlowcy w ciepłych słowach zachwalali walory jednej firmy, a ganili wady drugiej. Poznałem pełną gamę produktów, jakie oferuje nasz rynek, ale źródłowy dylemat pozostał. Gdyby nie inicjator tematu i odpowiedzi, jakie padły, zadałbym to samo pytanie. "Jakiej firmy kominek wybrać?" - bądź choćby od jakiej trzymać się z daleka. A gdybym pytanie postawił tak: Kotłowni w salonie nie będzie, płomień zapłonie i dekoracyjnie i czasem by ogrzać zimowe wieczory, a ważne jest by służył długo i bezawaryjnie. Cena oczywiście ma znaczenie, ale drugorzędne. Czy to wystarczy pod jakieś bardziej precyzyjne wskazówki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kominki Piotr Batura 29.12.2013 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2013 Wątpliwości zawsze pozostaną. "Każdy Żyd chwali swój towar", szczególnie w Łodzi . Generalnie każdy oferowany produkt nadaje się do palenia, a to już spory sukces....Jeśli nie widzisz różnicy w wyglądzie, wybierz najtańszy. Płacić warto za urządzenia do zadań specjalnych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts