sybil49 29.04.2013 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2013 Witam szanownych kolegów. Mam taki problem i liczę na Waszą pomoc otóż wylewam taras na gruncie pod zadaszeniem które podparte jest na dwóch drewnianych belkach( sosna ) i powiedzcie mi czym zabezpieczyć to drewno by nie gniło mi w betonie? Czy wystarczy odizolować je folią po impregnacji? Drugie pytanie to jak się kładzie płytki na świeżo zalanym betonie bo właśnie na tym tarasie chcę później położyć płytki. Czy konieczna jest dylatacja jeżeli powierzchnia tarasu wynosi około 13 m kw.? Liczę na Was koledzy i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz860910 03.05.2013 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2013 co do płytek to nie pisze nie robie tego drewno owiń dylatacyjną pianką pare razy a potem dylatacje folią ogólnie możesz dać folie na taras nie trzeba tego dolatywać chyba że długość tarasu jest większa niż 6m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts