agulenkaosw 01.05.2013 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2013 (edytowane) hejka yhm ostatnio bardzo mnie zainspirowalo cos takiego jak miec ''szafke nocna do sypialni cos tego typu z walizek '' moze ktos cos takieo widzial gdzies w sklepie? mozna tez samemu to zrobic W ogole pokaŻe co znalazlam ja coś takiego innego no i nie wiem co Wy sądzicie ale ja mówię,że fajny i ciekawy pomysł jezli ktos ma jakies zdjecie albo ma sam w domku cos takirgo dawajcie tu na forum )) Milego weeekennduuu ;* Edytowane 1 Maja 2013 przez joliska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaksie 01.05.2013 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2013 Bardzo fajne, myślałam o czymś podobnym do pokoju syna. Niestety te, które znalazłam były bardzo drogie, a do DiY mam dwie lewe ręce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agulenkaosw 02.05.2013 15:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2013 no mi tez sie podobają ale te które znalazlam to sa bardzo drogie walizki a gdzie jeszcze 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Panna Z. 02.05.2013 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2013 A tutaj bardzo tanio, i w dodatku dużo jak nie będzie zbytniej konkurencji w licytacji, to można w korzystnej cenie zrobić sobie piękne szafeczki http://allegro.pl/walizki-roznej-masci-i3203100468.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anialisek 03.05.2013 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2013 (edytowane) Edytowane 3 Maja 2013 przez joliska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agulenkaosw 03.05.2013 13:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 03.05.2013 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2013 fajnie wygląda, ale czy praktyczne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaksie 04.05.2013 06:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2013 Ale miałabym wewnętrzne opory, by kupić takie stare walizki. W wyobraźni widzę, co w nich siedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agulenkaosw 04.05.2013 12:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2013 no wlasnie chyba ,ze to poprostu taki wyglad walizki typu retro ale ze sklepu moze by bylo lepiej:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 04.05.2013 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2013 te podlinkowne masakra, zaraz przypomina mi się film o Majdanku, ktory kiedys oglądałam. Całe sterty walizek, butów etc.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Panna Z. 05.05.2013 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2013 Ale miałabym wewnętrzne opory, by kupić takie stare walizki. W wyobraźni widzę, co w nich siedzi Czarna ospa z połowy XIX wieku Teraz mi przyszło do głowy - tylko potrzeba do tego trochę umiejętności manualnych. Wystarczyłoby mieć skórę - i tą skórą obić przynajmniej fronty szuflad (dobrze by było, gdyby przód miał jakieś obszycie dookoła) w dwóch częściach poziomych. Doczepić fajne uchwyty jak do torebek albo neseserów , w rogach jakieś nity. na łączeniu pasów skóry dokleić zamki i zapięcia i gotowe. Dużo praktyczniejsze niż prawdziwe walizki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaksie 05.05.2013 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2013 tylko potrzeba do tego trochę umiejętności manualnych. i tu jest pies pogrzebany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 06.05.2013 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2013 i tu jest pies pogrzebany albo oddać do kaletnika, czy moze tapiecera? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts