EZS 10.08.2013 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2013 To jest tak - jakbym miała jedynie czujki na zewnątrz, to pewnie dałabym te zewnętrzne. U nas ta czujka stanowi dopełnienie całości, jak niespodzianie padnie, to oprócz fałszywego alarmu nie ma to innych konsekwencji. Fałszywe alarmy mogę spokojnie mieć dwa w miesiącu - to tylko poprawia czujność firmy ochroniarskiej Napisałam to raczej jako ciekawostkę, pisano dużo o ptaszkach, wzbudzeniach, wątpliwościach. Też je mieliśmy, ale montując alarm samemu ma się więcej czasu na różne pomysły i testowanie nietypowych rozwiązań A czujka działa, niedawno sama się o tym przekonałam przez zapomnienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Konto usunięte_12* 11.08.2013 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2013 Dziwne jest coś innego - byłam przekonana, że taka czujka padnie po pierwszej zimie, Ja mam w nieogrzewanym warsztacie taki drzwiowy "alarmik" na bateryjkę -pastylkę za kilkanaście "zeta". Straszono mnie, że po pierwszej zimie ta "pastylka" gdy mróz puści, po prostu "wypłynie" i zniszczy elektronikę. Okazało się, że ta "chińszczyzna" działa już drugą (ostrą) zimę i nadal ma się dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hal9 11.08.2013 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2013 Z elektroniką nie jest źle - radia samochodowe jakoś wytrzymują mrozy, czasem siarczyste Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dżodar 06.10.2013 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2013 Powiedzcie proszę czy są zewnętrzne czujki , które można montować na wysokości 3 - 4 m ? Może to nielogiczne ale "a nóż " się znajdą...I czy są czujki działające na 2 przeciwne kierunki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts