sQunik 01.05.2013 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2013 Witam wszystkich, mój problem polega na tym że nie wiem jak złączyc ze sobą dwie szybki o wymiarach 17 x 35 cm, grubość kazdej szybki to 4mm. Mam nietypowy "wydruk" własnie o tych wymiarach, szybki idealnie pasuja i własnie miedzy nie chce włożyc grafike. Pytanie jak złączyc te szybki? Chciałbym żeby sie obeszło bez specjalistycznego sprzętu. Z powieszeniem/postawieniem nie powinno być problemu. z góry wszystkim Dziekuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LidkaDiD 03.05.2013 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2013 jeśli tylko do postawienia, to można czterema wąskimi kawałkami drewna z nacięciem na grubość szyb (taki jakby mini ceownik z drewna) z kleksem silikonu bezbarwnego w środku żeby kawałki drewna trzymały się szyb... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
free_shop 04.05.2013 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2013 (edytowane) Może coś w tym rodzaju?http://haczyki.pl/2011/05/03/ikea-spinacz-hak-haczyk-s-kroken-5szt-7cm/Dwa haczyki na górze, dwa na dole. Dolne i górne połączone gumką recepturką.Albo:http://sklepkleks.com/index.php?p7028,spinacz-klip-biurowy-1-5-8-41-mm-sea-gullW wersji ubogiej, tylko dwa na dole (może będzie to nawet samo stało?)W wesji wiszącej, dwa na dole, jeden na górzeW wersji bogatej, dwa na dole, dwa na górzeDruciane ściskacze, wyjmujesz po montażu. Chyba, że jest to wersja wisząca, wtedy w górnym spinaczu zostawiasz jeden drut do powieszenia (spinacz dla pewności możesz przykleić do szyby silikonem) Oczywiście są to tylko niesprawdzone pomysły i nie mogą stanowić podstaw do ew. gwarancji. Mogą jedynie służyć do dalszych eksperymentów z przedmiotami codziennego użytku.Powodzenia:D Edytowane 4 Maja 2013 przez free_shop Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sQunik 04.05.2013 18:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2013 Hmm dziękuje wszystkim za rady, napewno sie przydadzą, tak jak napisal kolega wyżej musze cos poeksperymentowac. Jak ukończe moje "dzieło" zrobie zdjęcie i wrzuce, opisze jak to zrobiłem, może sie komuś to przyda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts