mariusz.k 31.03.2014 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2014 Moje wrażenia z zakupu i reklamacji drzwi tej firmy tutaj: http://forum.muratordom.pl/showthread.php?103532-Kto-ma-drzwi-zewn%C4%99trzne-quot-Stolpaw-quot/page2&highlight=stolpaw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrxaoo 01.04.2014 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2014 Ponad pół roku drzwi siedzą na miejscu w moim domku. Pomijając fakt słąbego montażu ekipy montującej - do drzwi nie ma się co doczepić. Bardzo solidnie wykonane, estetyczne. Mogę polecić. Czy wytrzymają próbę czasu? Odświeżcie wątek za 2-3 lata, to się wypowiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mk18888 08.07.2015 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2015 Ja też teoretycznie mam w ofercie obu tych producentow. I faktem jest, ze patrzac na same zlotowki, na Calu zarabia sie slabiej niz na innych markach typu Dorsy czy Stolpaw. Zauwazylem, ze prosiles o opinie uzytkownikow, ale nie spodziewam sie zebys szybko dostal satysfakcjonjace odpowiedzi, tym bardziej ze obiektywnie mozna by porownywac majac w jednym miejscu , w takich samych warunkach drzwi dwoch marek. Takze - uwazam ze opinia doswiadczonego, niestronniczego sprzedawcy moze byc bardziej rzeczowa:) Jesli uwaza sie Pan za doswiadczonego sprzedawce to zalecilbym wycofanie z oferty firme stolpaw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 08.07.2015 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2015 Tak,czytałem Twoją opinię. I (jako moderator) proszę Cię, byś jej nie kopiował do innych tematów, bo będę musiał ją usuwać jako trollowanie. Masz prawo krytykować, ale rób to tak by być wiarygodnym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
theme 14.07.2015 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2015 Jesli uwaza sie Pan za doswiadczonego sprzedawce to zalecilbym wycofanie z oferty firme stolpaw. Cośty ... Fin to laik, który czyta forum aby wiedzieć w którą stronę zamontować klamki w drzwiach. A tak poważnie to chyba nie myślisz, że ktokolwiek przerwie współpracę po jednym wpisie od niezadowolonego Klienta? W taki sposób musielibyśmy sami produkować drzwi i je sprzedawać . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts