Dawidos83 01.05.2013 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2013 Witajcie, przejrzałem całe forum, ale nie znalazłem konkretnych informacji. Mam strop teriva, i będę robił podwieszane sufity. Niestety nie jestem w stanie dopasować mocowań do belek nośnych, w związku z czym jak kotwić się do pustaków keramzytowych: za pomocą kotew skrzydełkowych (motylkowych) czy za pomocą kotew chemicznych? Jak gęsto kotwić podkonstrukcję od GKB Proszę o pomoc! Dziękuję za odpowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dawidos83 05.05.2013 21:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2013 Czy ktoś mi pomoże? Dla starych wyjadaczy pewnie pytanie banalne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dawidos83 06.05.2013 17:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2013 Dziękuję. mam nadzieję że nic nie spadnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KONBET 14.05.2013 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2013 Witam! Przy wykonywaniu sufitu podwieszanego zazwyczaj stosuje się rozstaw profili co 40cm. Może Pan stosować kołki do pustek powietrznych w przypadku kotwienia do pustaka lub krótkie kołki rozporowe szybkiego montażu dł. np 40mm. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts