asiazett 10.05.2013 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2013 Dla mnie też bomba! Tylko te dwie ciemne ściany na końcach chyba jeszcze pokój wydłużają. Może je zamienić na biały zamiast ciemny szary? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KarolaTom 10.05.2013 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2013 Proponuje takie ustawienie: http://img593.imageshack.us/img593/9035/tyhuj.jpg Bardzo fajne ustawienie kinka, nawet meble bardzo ładne choć w fazie projektu, przypominają mi bardzo te: http://www.etap-sofa.pl/index.php?option=com_content&view=article&id=272&Itemid=411&lang=pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 11.05.2013 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2013 Inspiracyjka wzorkowo-kolorowa. Zestawienie łagodnych odcieni żółtego z wzorzystą szarością – bardzo eleganckie, a jednocześnie z nutą nowoczesności. Myślę, że Twoja Mama miałaby sporo fajnych zdjęć, żeby zapełnić taką galerię. Podoba mi się, że jest taka uporządkowana i graficzna. Zdjęcia wyłącznie czarno białe i jednakowego formatu. Jeśli miałyby być kolorowe zdjęcia, to trzeba by je robić może na diboldach, bo na papierze w żadnej technice drukarskiej, czy fotograficznej nie zachowają koloru na długo – spłowieją. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anula_al 11.05.2013 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2013 mnie też meble się tak skojarzyły:) zgadzam się, ustawienie bardzo fajne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 11.05.2013 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2013 A mnie podoba sie bardziej ustawienie od Julianny. Pomysł Kinki z kanapą pod ścianą robi z pokoju jeszcze dłuższą kichę i potęguje wrażenie ciasnoty. To znaczy długie ściany jakby zbliżają się do siebie. To jest nie dobre. Poza tym u Julianny jest wyraźny podział na funkcje części pokoju. To jest przemyślane. U Kinki elementy wystroju nie wiążą się ze sobą. To takie luźne ustawienie, wymuszone i wyglądające na dość przypadkowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KarolaTom 13.05.2013 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2013 A ja się nie zgadzam, kanapa pod oknem czy przy samych drzwiach będzie wyglądać zwyczajnie źle, lepiej na ścianie i zastanów się nad tymi kolorami, jakie zaproponowała kinka:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anula_al 18.05.2013 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2013 no jak są wizualizacje to jest zupełnie inaczej, no z narożnikiem i fotelem trochę mało miejsca, może ten stół troszkę mniejszy a rozkładany jeśli potrzeba, ogólnie wizualizacja kinki mi się podoba;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kinka 18.05.2013 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2013 (edytowane) Kolory i wystrój były przypadkowe,wszystko robione w darmowym programie "power net " bo tylko w nim jakoś sie odnajduje przy okazji projektowania własnego wnętrza.Wydaje mi sie że narożnik będzie potęgował bardziej ciasnotę tego wąskiego pokoju,w tak niewielkiem wnętrzu należy unikać dużych mebli i ciemnych kolorów.Stół na 4 os.też wystarczający,tam jest tylko 200cm,więc po co na siłe wciskać krzesła przy wejściu.Stół ustawiony prostopadle do ściany i tak wizualnie skraca pokój i dzieli go na dwie części,nie wydaje mi się aby robił się w ten sposób z niego "wagon" Edytowane 18 Maja 2013 przez kinka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 09.02.2014 08:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2014 mama powolutku zaczyna realizowac wizualizacje. Meble kupione, rogówka tez....Tato zabiera sie za przemalowywanie salonu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts