kori 02.05.2013 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2013 WItam, Tak jak w temacie, planuje następującą izolację sciany fundamentowej:bloczek fundicopal grunt x2powłokiicola fundament masa elastycznastyrodur 10cmfolia kubełkowa na pianke lub klejzasypka ziemia czy wg was jest to poprawny system oraz kolejność?? dzięki za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 02.05.2013 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2013 Kori czy masz piwnicę? bo jeśli to tylko ściana fundamentowa to jak dla mnie za dużo tego. Ja mam tylko xps-a na fundamencie, natomiast całą izolację przeciwwilgociową mam w poziomie (papa termozgrzewalna). Tutaj masz cały wątek na ten temat http://forum.muratordom.pl/showthread.php?133866-Izolacja-pionowa-fundament%C3%B3w-papa-! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kori 02.05.2013 22:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2013 brak piwnicy, wykonawca mowi żeby dmuchac na zimnewody gruntowe na ok 2m w grudniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej733 03.05.2013 05:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2013 WItam, Tak jak w temacie, planuje następującą izolację sciany fundamentowej: bloczek fund icopal grunt x2powłoki icola fundament masa elastyczna styrodur 10cm folia kubełkowa na pianke lub klej zasypka ziemia czy wg was jest to poprawny system oraz kolejność?? dzięki za pomoc Wszystko poprawnie (styrodur na piankę lub klej nie folia kubełkowa) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kori 03.05.2013 06:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2013 Tak tak,moja pomyłka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts