pablo030 03.05.2013 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2013 witam jak można zrobić oświetlenie w podbitce domu jeżeli już mam zrobioną podbitke ? a nie chce zdejmowac podbitki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jarek.P 03.05.2013 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2013 Cóż... tresowany chomik? A na poważnie - jeśli jest jak doprowadzić pod tą podbitkę zasilanie i punkty świetlne zaplanujesz na tyle blisko siebie, że będzie realne przeciśnięcie przewodu między kolejnymi, to jest to realne, choć może być mocno upierdliwe. Jeśli nie - jak pisałem: tresowany chomik albo utalentowany sztukmistrz-ginekolog. J. PS.: no, chyba że puścisz przewody po wierzchu w listwie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
desmear 03.05.2013 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2013 podbitka nie jest problemem, pod warunkiem, że jeszcze nie masz ocieplenia dachu i możesz dostać się z domu nad podbitkę.Sam tak zakładałem, żaden problem wypuścić przewód. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
expercik 04.05.2013 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2013 Szkoda ze to nie było wcześniej przemyślane Ale jeśli punkty będą blisko, albo jeśli nie ma od góry, od strony dachu ocieplenia, to nie będzie problemu, co prawda będzie karkołomne przedsięwzięcie, ale oczywiście wykonalne:) Pytanie, czy masz już położony przewód zasilający czy będziesz też i jego ciągnął ? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts