goszczynka 03.05.2013 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2013 Witam. Mam takie pytanie. Czy może mi ktoś powiedzieć jak zrobić w pawilonie sklepowym wodę, która będzie zasysana z bańki i żeby leciała do zlewu.Chodzi mi dokładnie o to co muszę mieć żeby coś takiego zrobić i jak to w ogóle zrobić. Zastanawiałam się żeby kupić bańkę i postawić ją pod zlewem.Powiedzcie mi jak to wykonać albo chociaż jak to sie nazywa żebym w internecie mogła sobie poszukać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 03.05.2013 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2013 Bańka plastikowa.Przy dnie wstawiony zaworek z wyjściem do węża.Wąż podłączony do kranu/umywalki.Przynosimy bańkę wody.Stawiamy ją PONAD kranem i nasuwamy węża na zaworek w bańce.Odkręcamy ten zaworek.- Jest woda w kranie... Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
goszczynka 03.05.2013 14:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2013 Nie o to mi chodziło. Raczej o to żeby bańka stała pod zlewem i była zasysana do góry.Przy okazji jeszcze chciałam załączyć jakąś grzałkę, żeby mieć tez ciepłą wodę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sterowiec40 03.05.2013 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2013 takie rzeczy tylko w erze:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
goszczynka 03.05.2013 15:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2013 Widać chyba nie znajdę tu mądrych odpowiedzi. Już sobie znalazłam sama. Dzieki:jawdrop: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 03.05.2013 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2013 Mądre są... Potrzebnych TOBIE nie ma... Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nydar 03.05.2013 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2013 Proste jest skuteczne,ale można skomplikować.Daj pod umywalką,do tego jaką pompkę z dwa elektrozawory.Przydał by się jaki sterownik z mikroprocesorem.Zaklep jakiego fachowca co by to raz na kwartał monitorował.No i solidną obudowę co by implozji nie było jak się elektronika zatnie.Zgroza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jasiek71 03.05.2013 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2013 e tam, e tam ... wystarczy takie coś http://allegro.pl/opryskiwacz-akumulatorowy-plecakowy-16l-magnum-i3216771729.html podłączyć do takiego czegoś ... http://allegro.pl/przeplywowy-podgrzewacz-wody-dafi-3-7-ogrzewacz-i3188707628.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nydar 03.05.2013 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2013 No tak,ale Adam zaproponował coś za PLN zero. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jasiek71 03.05.2013 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2013 No tak,ale Adam zaproponował coś za PLN zero. ale pani miała określone wymagania ... myślę że mój pomysł je spełnia ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nydar 03.05.2013 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2013 To nie sklep spożywczy czy warzywniak lub mięsny bo bez wody by nie odebrali.Chodzi więc jak mniemam o opłukanie rąk czy kubka po kawie.Jak taki baniak postoi przez całą noc to letni będzie.Ręce umyjesz i kubek.ps.wpadnij na PC. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts