Szwagier 03.05.2013 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2013 Witam Jeżeli temat już gdzieś jest to z góry przepraszam. Mam werandę około 15m2 z 3 schodkami. Robię obecnie elewację z kamienia (gnejs, kamień łupany 2-3cm). Posadzkę na werandzie miałem robić z płyt tarasowych Libetu lub czegoś innego ale jak zobaczyłem ceny to doszedłem do wniosku że lepszy i na pewno tańszy będzie kamień. Posadzka jest raczej nierówna (jak się budowało to się wyrównywało zamiast wylewki tym co akurat nie udało się wyrobić) i ma kilka pęknięć. Zastanawiam się czy zamiast robić wylewki tych kamieni nie ułożyć na suchym piasku z cementem i układając kamienie nie podlewać ich mleczkiem cementowy a później na sucho zrobić też fugi. Czy ktoś stosował taki patent (beton, podsypka z pisaku i na to kamień). Będę bardzo wdzięczny za opinie i rady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts