Krzysiek88 04.05.2013 15:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2013 Witam, jestem zielony akurat w tym temacie, a mieszkajac w pewnym mieszkaniu zauwazylem ze taki wentylator w lazience to super sprawa. Teraz remont, no i nie wiem czy to jest uniwersalny wentylator ktory wyciaga nieprzyjemny zapach i wilgoc od razu? Chodzi mi o pare ktore wytwarza sie podczas mycia pod prysznicem. Nie wiem czy takie cos do pionu wentylacyjnego sie wpuszcza? Bo zapachy rozejda sie po pokojach. z racji ze wis a wis kratki od lazienki jest praktycznie kratka od pokoju z drugiej strony. Jest tez opcja, zeby to puscic obok do kotlowni, ale obawiam sie ze kurz, z węgla, z popiołu może po jakimś czasie wszystko zabrudzic, o sam wentylator może wciagac kurz do lazienki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kangaxx 05.05.2013 06:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2013 dziura w ścianie i na zewnątrz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KrzysztofLis2 06.05.2013 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2013 Samym wiatrakiem sprawy nie załatwisz, choćby był to turbowentylatorowy silnik od jumbo-jeta. Potrzeba jeszcze dostarczyć odpowiednią ilość powietrza do wnętrza budynku -- szparami lub nawiewnikami w oknach, dziurą w innym pomieszczeniu, itd. I później do łazienki -- duże dziury w drzwiach lub podcięcie ich na kilka cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kominiarz 06.05.2013 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2013 Jest tez opcja, zeby to puscic obok do kotlowni, ale obawiam sie ze kurz, z węgla, z popiołu może po jakimś czasie wszystko zabrudzic, o sam wentylator może wciagac kurz do lazienki? z kotłowni możesz sobie "przyciągnąć" rożne inne sprawy na pomieszczenia mieszkalne... więc nie rób tego ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts