newyork 05.05.2013 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2013 Mam w łazience krzywą podłogę.Spad o jakiś 1-2cm. Chciałem pod ścianą postawić tą kabinę prysznicową (foto) jednak zastanawiam się jak to jest z jej wypoziomowaniem? Jak widac na foto po ustawieniu kabiny równo ze ścianą, z przodu brodzika zrobi się szpara... Jak Wy to rozwiązujecie ? Nie mam za bardzo pojęcia jak tu się zachować,a na montaż przez fachowca mnie nie stać mówię z góry Jedynym wyjściem wypoziomować łazienkę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
WRC20 25.05.2013 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2013 Duża jest ta szpara pod spodem, chodzi mi o jej wysokość, bo rozumiem że ten spad jest na całej łazience. Co do wypoziomowania to możesz kliny do paneli popodkładać pod kabinę prysznicową. Jeśli powiedzmy, że do 8 mm jest ta szpara, to możesz próbować ratować się silikonem, chociaż to już będzie brzydko wyglądało , bo 5 mm silikon to jest tak możliwie najwięcej, żeby to jeszcze miało jakiś wygląd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts