michalmaciej_1984 06.05.2013 04:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2013 witam. czy mozecie polecic jakas tarcze diamentowa do ciecia gresu na mokro lub sucho? zakupilem dedre za 120 pln okazalo sie ze kompletna tragedia szarpie ceramike jak szalona a co mowic o gresie. zastanawiam sie nad norton cliper super gres xt ta z kolei jest bardzo droga 357 w casto. czy ktos moze cos polecic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michalmaciej_1984 06.05.2013 11:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2013 znalazlem tez polskie tarcze zbik.jakies opinie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mortor 15.05.2013 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2013 Ja korzystałem z diamentowej od boscha, ale też droga 170zł za 115mm, przy gresie nie narzekałem, ale to był gres typowo techniczny do garażu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbychue30 17.05.2013 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2013 Jeśli chodzi o cięcie gresu zarówno na sucho jak i na mokro polecam tarcze FLIESE MUSIC lub inne podobne np. dr schultze.Kup spróbuj a gwarantuję Ci, że nie użyjesz już nigdy innej.Minusem tych tarcz jest dość wysoka cena i to, że są one zasadniczo do cięcia. Do szlifowania musisz mieć coś innego.Sam używam takich tarcz na co dzień 125mm w kątówce i 250mm w maszynie na mokro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adam90 23.08.2017 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2017 Moge polecić tarcze king gres , sam używam i myślę, że cena jest dobra a nigdy mnie nie zawiodła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maurator 30.04.2018 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2018 Możecie sprawdzić RHODIUS Profesional LD4 TOP do bardzo twardych powierzchni. Majer-hurt to przedstawiciel firmy na Polskę i właśnie u nich kupiłem tarczę. Mają cennik na stronie, ale najlepiej od razu zapytać po sąsiadach czy rodzinie, może ktoś potrzebuje, a w hurcie byłoby taniej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hieronimkoch 30.07.2019 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2019 Do ręcznego cięcia gresów na szlifierce bardzo dobrze sprawdza się TopDiam UCS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts