F4k3 06.05.2013 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2013 (edytowane) Mam do pomalowania około 16 paneli tego typuhttp://www.tmkprojekt.pl/gallery/1/20100923645.jpg Wzór to będą fale, w części zagłębionej będzie inny kolor niż w cześci płaskiej. Jak zakleić takie faliste kształty aby farba równo pokryła? rwać taśmę malarską na małe kawałeczki? czy istneje może jakaś elastyczna taśma? Edytowane 6 Maja 2013 przez joliska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ZygmuntRolicz 06.05.2013 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2013 Są taśmy do wyklejkania krzywizn. Zapytaj w sklepach dla lakierników. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 06.05.2013 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2013 F4k3 pewnie oczekuje pytania, ''skąd takie cuda'', po czym wrzuci adres swego sklepu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
F4k3 29.05.2013 14:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2013 Są taśmy do wyklejkania krzywizn. Zapytaj w sklepach dla lakierników. Dzięki, dobra podpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piu 29.05.2013 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2013 Dzięki, dobra podpowiedź Myślę, że to nie będzie dobrze wyglądało i żadną taśmą nie da się tego wykonać precyzyjnie przy takiej ilości zawijasów. Osobiście nie podoba mi się taki rodzaj dekoracji, ale jakbym już miała to robić, to na pewno jednym kolorem farby, bo wzór 3 D i tak będzie się odbijał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts