dof 06.05.2013 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2013 Witam,Złożyłem wniosek o warunki przyłączenia, a w nim:- układ 3 fazowy- zabezpieczenie przedlicznikowe 25A- 16kW W odpowiedzi z ENEI mam:1x5kW na napięciu 0,4kV, zabezpieczenie jednofazowe przedlicznikowe 25A Jak to ma się do siebie? Proponują to o co wnioskowałem, czy zupełnie coś innego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sintel 06.05.2013 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2013 (edytowane) Czy coś wiecej napisali, że warunki techniczne w miejscu xxx nie pozwalają na dostarczenie takiej mocy?. Moim zdaniem to pomylili mieszkanie z domem jednorodzinnym. To najprawdopodobniej jest błąd błąd. Proponuję zadzwonić dlaczego warunki są niezgodne z warunkami zawartymi we wniosku. Edytowane 6 Maja 2013 przez sintel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dof 06.05.2013 20:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2013 Napisali tylko, że uprzejmie informują, że jest możliwe przyłączenie wnioskowanego obiektu (...) zgodnie z załączonymi warunkami. Dodam, że chodzi o mieszkanie w kamienicy. Cytat z warunków przyłączenia: "mieszkanie, ulica XXXwarunki dotyczą rozdziału instalacji w obiekciez mocą przyłączeniową 2.97kW w tym:Budynek 1, złącze nr 1 - 2,97kW: mieszkalny 1 x 5kWna napięciu 0,4kVV gr. przyłączeniowa" Nic z tego nie rozumiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fenix2 07.05.2013 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2013 Witam, Złożyłem wniosek o warunki przyłączenia, a w nim: - układ 3 fazowy - zabezpieczenie przedlicznikowe 25A - 16kW W odpowiedzi z ENEI mam: 1x5kW na napięciu 0,4kV, zabezpieczenie jednofazowe przedlicznikowe 25A Jak to ma się do siebie? Proponują to o co wnioskowałem, czy zupełnie coś innego? o,4KV czyli 400V to znaczy zasilanie 3F tylko coś się moc nie zgadza zabezpieczenie dla 16kW to 25A. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts