Gość 10.06.2002 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2002 Pytanie jak w temacie!Najważniejsze dla mnie to "KIEDY"? Po wykafelkowaniu podłóg i ścian (otynkowaniu) czy też przed? Pozdrawiam,Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzysztofh 10.06.2002 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2002 Ościeżnica regulowana ma tą zaletę, że montuje się ja po położeniu podłóg i ch polakierowaniu oraz pomalowaniu ścian, czyli na samym końcu. Tuż przed ustawianiem mebli.Wadą jest to, że na ogół są droższe od pozostałych.Ale przyznam, że ładniej wyglądają, szczególnie te lepszej jakości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 12.06.2002 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2002 Dzięki krzysztofh!Czy ktoś jeszcze może mi to potwierdzić? Pozdrawiam,Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts