dakimen 07.05.2013 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2013 Produkty:-pstrąg-3 plastry żółtego sera-15 dag truskawek-sok z cytryny-pół pęczka posiekanego koperku-sól-pieprz-olej Wykonanie: Rybę sprawić,skropić sokiem z cytryny,doprawić solą i pieprzem,napełnić koperkiem,obłożyć serem,posypać pokrojonymi w plastry truskawkami.Folię aluminiową wysmarować olejem,ułożyć na niej przygotowaną rybę,zawinąć,grillować 30 minut. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CzerwonaCegielka 12.06.2013 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2013 Ryba z truskawkami brzmi troszeczkę niedorzecznie, jednak skoro ludzie to jedzą to musi im odpowiadać smakiem. Ja osobiście nie wiem czy bym się zdecydowała na takie połączenie smaków, ale wszystkim odważnym osobom gratuluję i podzielcie się swoimi doświadczeniami z tym daniem ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.