Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Ryby po norwesku z truskawkami.


Recommended Posts

Produkty:

-pstrąg

-3 plastry żółtego sera

-15 dag truskawek

-sok z cytryny

-pół pęczka posiekanego koperku

-sól

-pieprz

-olej

 

Wykonanie:

 

Rybę sprawić,skropić sokiem z cytryny,doprawić solą i pieprzem,napełnić koperkiem,

obłożyć serem,posypać pokrojonymi w plastry truskawkami.

Folię aluminiową wysmarować olejem,ułożyć na niej przygotowaną rybę,zawinąć,

grillować 30 minut.

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

  • 1 month później...

Ryba z truskawkami brzmi troszeczkę niedorzecznie, jednak skoro ludzie to jedzą to musi im odpowiadać smakiem.

Ja osobiście nie wiem czy bym się zdecydowała na takie połączenie smaków, ale wszystkim odważnym osobom gratuluję i podzielcie się swoimi doświadczeniami z tym daniem !

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Odpowiedz w tym wątku

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.



×
×
  • Dodaj nową pozycję...