Katarzyna73 07.05.2013 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2013 Bardzo proszę o pomoc zastanawiam się nad wykonaniem w swojej kuchni takiej rolety w narożniku http://e-umeblowani.pl/2013/05/projekty-nowoczesnej-kuchni-otwartej/ , ale chciałam poznać wasze opinie, może ktoś z was już ma coś takiego, czy to jest dobre rozwiązanie, czy lepiej zrobić zwykłą szafkę narożną? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
WRC20 08.05.2013 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2013 Według mnie pomysł z tego typu roletką jest bardzo trafiony i wygląda estetycznie na każdej z pokazanych wizualizacji. Wystarczy jeden ruch i wszystko schowane A jeżeli chodzi o same wizualizacje to najbardziej podoba mi się ta w kolorze czerwieni, sam się nad taką zastanawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość GOSC12_3 10.05.2013 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2013 Też się zastanawiam nad takim czymś, ale jedno co mnie absorbuje to czy taka zasłona jest cicha? Czy moze wydaje dziwne dzwięki zasuwanego metalu czy coś takiego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts