tomto 07.05.2013 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2013 Niedawno kupiłem mieszkanie, i obecnie jestem na etapie jego remontu. Po zerwaniu starych tapet i zmyciu farby jak i jej zeskrobaniu moje oczy ujrzały pęknięcia na ścianach w miejscach gdzie łączą się płyty betonowe bloku. Z tąd moje pytanie co kłaść na ściany żeby nie było widać później tych pęknięć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beton44 07.05.2013 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2013 Niedawno kupiłem mieszkanie, i obecnie jestem na etapie jego remontu. Po zerwaniu starych tapet i zmyciu farby jak i jej zeskrobaniu moje oczy ujrzały pęknięcia na ścianach w miejscach gdzie łączą się płyty betonowe bloku. Z tąd moje pytanie co kłaść na ściany żeby nie było widać później tych pęknięć? Tapety ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hova 08.05.2013 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2013 Tapety albo płyty g+k. Ale może najpierw niech te pęknięcia obejrzy jakiś specjalista z zakresu budownictwa - żeby zdiagnozować przyczynę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts