twaro 08.05.2013 00:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2013 (edytowane) Chciałem się rozpisać (wbrew sobie) o prawach forumowiczów poszukujących odpowiedzi na pytania, które stawia przed nimi budowa bądź remont własnego lokum.Niestety, po wczorajszej lekturze wątku pt.: "Instalatorzy pomp ciepła- podziękowania" odechciewa mi się wszelkiego komentaża. Powiem tyle: na tym forum znalazłem firmę i na nim będę ostrzegał innych przed nią. P.S.Co z tym "dożywotnim banem" dla sSiwego?To prawda? Edytowane 8 Maja 2013 przez twaro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yaiba83 14.05.2013 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2013 Masakra jak redakcja mogła się dopuścić takiego syfu. Żeby to jeden oczerniał, a w temacie raz za razem niejaki miki121 obrywa praktycznie od wszystkich to znaczy, że jednak jest coś na rzeczy. Banować użytkowników, za przypuszczenia? Jeżeli relacje klient-wykonawca były złe to na forum o tym nie można pisać? Normalnie ŻAL przez duże Ż. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
firewall 14.05.2013 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2013 coś w twojej wypowiedzi jest. Niedawno miałem zamiar wykupić prenumeratę roczną Muratora w wersji elektronicznej, ale jakoś tak ostatnio zdegustowałem się tym co dzieje się na forum ( a przez te 25 lat czytania sporo numerów kupiłem ). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 16.05.2013 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2013 Powtarzamy naszą argumentację:Kolejny raz dyskusja zamieniła się w awanturę. Ponieważ strony deklarują zgłoszenie sprawy do prokuratury, tematy prawdopodobnie staną się dowodem w sprawie. Wzajemnych oskarżeń, tłumaczeń, insynuacji i obrażania już wystarczy. Zamykamy temat i prosimy dochodzić swoich praw w sądzie, nie na forum. Forum spełniło swoją rolę forum konsumenckiego - były i są na forum relacje, ostrzeżenia, wymiana argumentów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts