braza 08.05.2013 05:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2013 Kilka dni temu sprzedawca w sklepie zoologicznym bardzo usilnie namawiał mnie na kupno właśnie tych karm - Pro Pac i Eartborn Holistic, producent amerykański. Mam ONka i dwa koty, aktualnie pies (4 miesiące) karmiony jest Royalem - koszty spore i owszem, efekty jednak są. Porównałam ceny w internecie - cenowo faktycznie jest to lepsza oferta, przynajmniej Pro Pac, natomiast karma Eartborn Holistic to już cenowy kosmos, nie znalazłam jednak opinii właścicieli czworonogów na temat tych karm.Może ktoś z Forumowiczów wie coś na ten temat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ellaj 12.05.2013 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2013 Braza, czy zwierzaczki maja jakies alergie?Nie stosowalam tej karmy.Mam bichona frise alergika. Nie moze nic jesc dodatkowego.Weterynarz sprzedal mi Royala (sama chemia - przereklamowany), ale kupilam dla swietego spokoju. Zadna rewelacja.Teraz stosuje Forza 10 diet. Super karma. Jedno zrodlo bialka zwierzecego i troche warzyw.Mam z ryba. Jest jeszcze drugi rodzaj z jeleniem i ziemniakami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 20.05.2013 06:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2013 Dziękuję za odzew. Alergii na razie nie stwierdzono i mam nadzieje, że tak zostanie dlatego szukam dobrej karmy ale w jakiejś przyzwoitej cenie. W tej chwili planuję sprawdzić Acanę, ma dobre opinie więc zobaczymy, co mój pies na to... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ellaj 21.05.2013 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2013 Acane testowalam, ale niestety po niej ma alergie.Uzywalam dla malych ras, dla juniorow i grassland. Nie da rady:(Pies siostry (labrador) jadl je bardzo chetnie.Teraz moj ma Forza10 diet z ryba, a siostry bytowa z jeleniem tej samej firmy. Sa super.Jedno zrodlo bialka tylko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 22.05.2013 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2013 My karmimy Acana dla szczeniąt szybkorosnacnych. Alergii nie stwierdzono. Niestety znacznie bardziej lubiane są wszelkie gotowane posiłki...niekoniecznie mięsne:cool:. Nasz hovawart ma 5 miesiecy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosja 22.05.2013 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2013 (edytowane) Kilka dni temu sprzedawca w sklepie zoologicznym bardzo usilnie namawiał mnie na kupno właśnie tych karm - Pro Pac i Eartborn Holistic, producent amerykański. Mam ONka i dwa koty, aktualnie pies (4 miesiące) karmiony jest Royalem - koszty spore i owszem, efekty jednak są. Porównałam ceny w internecie - cenowo faktycznie jest to lepsza oferta, przynajmniej Pro Pac, natomiast karma Eartborn Holistic to już cenowy kosmos, nie znalazłam jednak opinii właścicieli czworonogów na temat tych karm. Może ktoś z Forumowiczów wie coś na ten temat? Karma Pro Pac to raczej niziny jakościowe, przynajmniej wg testów..niżej już tylko pedigree My dla naszej akity kupujemy taste of the wild, która w rankingu uzyskała najwyższą notę- 6 gwiazdek ( na 6 max) tej samej klasy jest np. karma Orijen, z tym że jest droższa. Karmę kupuję na e-karma, bo tam mają często promocje, np kilkumiesięczny termin ważności. Przy wyborze karmy sugerowaliśmy się m in tą bardzo ciekawą publikacją jak niżej.Można tam przeczytać również, jak kombinują producenci. Karma, którą podajemy naszemu łobuziakowi bardzo mu smakuje, nie ma żadnych alergii, sierść błyszcząca, mało "odpadów" pozdrowienia http://barbety.pl/wybor-karmy/ Edytowane 22 Maja 2013 przez gosja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 25.05.2013 14:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2013 Bardzo dziękuję! za wszystkie wypowiedzi. Ullercia, miło Cie znowu widzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ILoveMyDogs 26.01.2014 15:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2014 (edytowane) Karma ProPac to bardzo dobra amerykańska karma , stosuje ją od kilku dobrych lat i moje psy sa zdrowe i bez ządnych problemów z alergiami . Jeżeli chodzi o Earthborn to jest to wyższa półka . Mam znajomego hodowce który karmi nią swoje dogi i mimo ze płaci torch za tą przyjemność to twierdzi że warto . Edytowane 31 Stycznia 2014 przez ILoveMyDogs Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts