Maria02 08.05.2013 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2013 Składniki:4 grube kromki z okrągłego chleba razowego,40 dag pasztetu drobiowego8 plasterków żółtego serakilka suszonych pomidorów w zalewie2 pomidoryłyżka przyprawy do pizzyolej Wykonanie: Na posmarowanych pasztetem drobiowym grubych kromkach chleba ułożyć suszone pomidory z zalewy,plasterki sera żółtego i pokrojonew krążki świeże pomidory,wszystko posypać przyprawą do pizzy.Przygotowane kromki chleba(kanapeczki)zawinąć w folię aluminiową(każdą oddzielnie) posmarowaną olejem.Ułożyć na grillu i opiekać doczasu,aż ser się rozpuści. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
muraSZ 20.05.2013 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2013 Co to ma wspolnego z pizza i co to jest przyprawa do pizzy? Do pizzy sypie sie tylko oregano i nic wiecej. Chociaz swoja droga moze byc smakowite z grilla. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwona878 10.02.2014 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2014 Ciekawy przepis, muszę go wypróbować w lecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wandaibanda 11.07.2014 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2014 Faktycznie,z pizzą może ma mało wspólnego,ale wygląda na smaczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 11.07.2014 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2014 Faktycznie,z pizzą może ma mało wspólnego,ale wygląda na smaczne. Mogą być np. dwie odmiany .Pizza na chlebie lub proponowana dawno już pizza z chleba autorki wątku. Ta np. na chlebie jest bardzo prosta i szybka w wykonaniu.Wystarczy na dowolne kromki z chleba(ja na tostowe graham),ułożone na blachę z kuchenki,wyłożyć masę jajową (surowe rozbite),bogatą w cebulę ,pieczarki,boczek wędzony,ser mozzarella do pizzy i zapiekanek(tarty)pomidor i oregano.Sól pieprz do smaku i do piekarnika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikas13 20.08.2014 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2014 Jestem fanka kuchni włoskiej, a szczególnie delikatnej pizzy na cienkim cieście. Przedstawiona przez ciebie propozycja pizzy ma nie wiele wspólnego z prawdziwą, oryginalną pizzą, ale muszę przyznać, że bardzo pomysłowa i z pewnością będzie smaczna. Wypróbujemy z mężem...mniam.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OldWit 22.08.2014 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2014 Fajny pomysł na szybką przekąskę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 27.08.2014 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2014 Jestem fanka kuchni włoskiej, a szczególnie delikatnej pizzy na cienkim cieście. Przedstawiona przez ciebie propozycja pizzy ma nie wiele wspólnego z prawdziwą, oryginalną pizzą, ale muszę przyznać, że bardzo pomysłowa i z pewnością będzie smaczna. Wypróbujemy z mężem...mniam.... Odpowiem bo mam wenę.Maria proponuje pizzę z chleba. Jestem fanka kuchni włoskiej, Coś pominąłem??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lwica000 07.02.2016 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2016 Mnie to troszkę przypomina zapiekanki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts