Gosiek33 08.04.2014 04:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2014 Drimeth poczytaj ostatnie posty - Piaseczno i okolice Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drimeth 08.04.2014 06:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2014 Dziękuję Wam za pomysły.Będziemy ich cisnąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drimeth 24.04.2014 07:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2014 Dziś krótko.Gosiu, akcja szambo2 przeprowadzona i zakończona sukcesem. Wkrótcę wstawię fotorelację.Powoli wkraczamy w tematy materiałów wykończeniowych. Kilka decyzji już podjętych, ale nad wieloma się jeszcze wahamy. W związku z tym, mam do Was pytania.Czy płyta indukcyjna szerokości 60cm jest wystarczająca do gotowania? Chodzi mi o to, żeby nie było ciasno jak postawię kilka większych garnków.Drugie pytanie odnośnie odpływów liniowych. Czy jakieś polecacie?Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
makowa_panienka 10.06.2014 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2014 Pięknie budowa idzie. Współczuję problemu z szambem. My też mamy szambo i az mnie wzdryga jak o tym myślę, ale oczyszczalni nie dało rady zainstalować, a kanalizacji we wsi nie ma. Też radzę ich przycisnąć, niech wymieniają zbiornik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts