Edi, czyli Edyta Zet. 25.04.2004 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2004 Witam. Jestem nowa na muratorze i zaczynam budowę w czerwcu. Dom ma być duży, 2 dzieci, trzecie w planach, ojciec...Dom piękny, dworkowaty z dużym ogrodem. Wszystko pięknie, tylko qrcze...ja się zwyczajnie boję, że nie udźwignę tego wszystkiego. Kredyt, beton, majster, studnia itp.itd....Jak sobie poradzić? Jakie są Wasze sposoby na przetłumaczenie sobie, że będzie dobrze i ok????? Proszę o wsparcie....Tak bardzo chcę domu i tak bardzo boję się... Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bea3 25.04.2004 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2004 Witaj Edi Jeżeli zaczynasz w czerwcu to nie masz wyboru,jeżeli powiedziałaś A..to dociągniesz do końca.Chociaż duży dom to duże wydatki ale na pewno wiesz co robisz.Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nnatasza 25.04.2004 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2004 Głowa do góry! My jesteśmy już w połowie - wykończeniówka. I też się baliśmy (i boimy ). Ja, dwa miesiące temu urodziłam córeczkę (czyli całą "grubą" budowę przechodziłam w ciąży - a prawie wszystko było na mojej głowie), mój mąż w październiku został inżynierem (... hi, hi z dużym, dużym poślizgiem - ale dał radę w trakcie). Ja staram się zrobić doktorat ....tu lekka "wtopa". Powinnam się bronić w czerwcu ale .. luty to najbliższy termin. Do tego praca, robotnicy, materiały, hurtownie.. Czasami mam dosyć , ale damy radę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rokas 26.04.2004 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2004 Najtrudniejszy jest pierwszy dzień, pierwsza wizyta w składzie materiałów, pierwsze nieodwracalne uzgodnienia z majstrem. Potem następuje rutyna i pewność, że wybór był słuszny. Dasz radę . Powodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 26.04.2004 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2004 Witaj Edi na Forum... Zerknij na mapę Grupy Warszawskiej, znajdziesz tam sąsiadów, od nich dowiesz się najwięcej, jeżeli chodzi o zakupy i firmy na rynku lokalnym. Aby podładować akumulatory zerknij do dzienników budowy innych forumowiczów lub do galerii zdjęć domów forumowiczów... Decyzja podjęta, czyli najtrudniejszy krok już za TOBĄ, dalej będzie łatwiej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edi, czyli Edyta Zet. 26.04.2004 15:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2004 Jestem Wam wdzięczna za słowa otuchy. Pierwszy krok za mną, ale jeszcze ile przede mną. Ale dam radę, jeśli nie my, to kto?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joskul 26.04.2004 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2004 Edi, zapraszam do grupy nadarzyńsko-grodziskiej, chyba tam Ci najbliżej?Pozdrawiam i powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 26.04.2004 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2004 Najtrudniejszy jest pierwszy dzień, pierwsza wizyta w składzie materiałów, pierwsze nieodwracalne uzgodnienia z majstrem. Potem następuje rutyna i pewność, że wybór był słuszny. Dasz radę . Powodzenia. Nic dodać nic ująć to dokładnie tak jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
siewonka 27.04.2004 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2004 EdiNie bój się jak ktoś napisała najtrudniejszy jest początek a potem jakoś leci starasz się na bieżąco rozwiązywać problemy a nie dumać co by było gdyby było ...Nie taki diabeł straszny jak go malują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edi, czyli Edyta Zet. 27.04.2004 08:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2004 Edi, zapraszam do grupy nadarzyńsko-grodziskiej, chyba tam Ci najbliżej? Pozdrawiam i powodzenia Już, tylko zorientuję się gdzie to forum i co i jak... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts