aneta56 15.05.2013 07:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2013 Mam chwilkę czasu to wrzucam,,,, Mój m wchodzący na piętro podejrzeć zbrojenia przed zalaniem,,,,a w tle widok na mój świerk, który jako jedyny uratował się na działce, ale biedny ma nieco mało miejsca przez paskudny blaszak ,,,, A oto owe zbrojenia,,,, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta56 15.05.2013 09:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2013 Napisał kiedyś jeden z forumowiczów, że ten dom to sama stal i beton ,,,i wiecie co,,,miał rację ! Oceńcie sami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 15.05.2013 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2013 Hej, hej! Bardzo podoba mi się bryła domu - rzeczywiście będą takie duże przeszklenia, czy redukujecie do mniejszych? To chyba najmocniejszy (wizualnie) element projektu. Są już plany na kolorystykę elewacji / dachu? Pozdrawiam i do zobaczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta56 15.05.2013 11:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2013 Hej, hej! Bardzo podoba mi się bryła domu - rzeczywiście będą takie duże przeszklenia, czy redukujecie do mniejszych? To chyba najmocniejszy (wizualnie) element projektu. Są już plany na kolorystykę elewacji / dachu? Hejka Okna będą w oryginalnych, projektowych rozmiarach,,,zostały zlikwidowane tylko dwa boczne okna, jedno w holu a drugie w salonie,,, Elewacja ogrodowa, wygląda tak,,, Dach mam już prawie skończony, postały małe poprawki,,,, został położony Brass Tegalit w kolorze ciemnoszarym, będę zamieszczać zdjęcia w dalszej galerii,,,,a elewacja chyba biała, jak na razie jest czas do namysłu ! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta56 15.05.2013 11:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2013 A tu macie widok na przesunięty, przygotowany do zalania słup podtrzymujący podcień wejścia do domu o którym pisałam wcześniej,,, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta56 15.05.2013 11:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2013 Zalewamy górę ! Nadal jest listopad 2012 r. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta56 15.05.2013 11:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2013 (edytowane) A w takim stanie musieliśmy pozostawić nasz domek na polanie na zimę ! Niestety, nie zdążyliśmy przed mrozami wykończyć ścian poddasza i przykryć dachem ,,, Edytowane 16 Maja 2013 przez aneta56 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 16.05.2013 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2013 Helloł Piękny dom My też się nad tym projektem zastanawialiśmy ale ostatecznie wybraliśmy praktycznego z tej samej pracowni Czekam na postępy bo jednak mam sentyment do tego domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta56 16.05.2013 08:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2013 Heloł ! Praktyczny to też piękny dom ! U mnie jednak zaważyły strony świata,,,działka z wjazdem od południa, a nie chciałam kombinować z ustawieniem domu. Będę podglądać Twój dziennik, bo uwielbiam domy z tej pracowni, zwłaszcza ich wnętrza Helloł Piękny dom My też się nad tym projektem zastanawialiśmy ale ostatecznie wybraliśmy praktycznego z tej samej pracowni Czekam na postępy bo jednak mam sentyment do tego domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 16.05.2013 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2013 My wybraliśmy praktycznego ze względu na układ pomieszczeń- jest taki jak chcieliśmy więc obyło się bez poważniejszych zmian. Przyznam, że z zewnątrz twój mi się bardziej podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta56 16.05.2013 09:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2013 My wybraliśmy praktycznego ze względu na układ pomieszczeń- jest taki jak chcieliśmy więc obyło się bez poważniejszych zmian. Przyznam, że z zewnątrz twój mi się bardziej podoba Układ pomieszczeń to bardzo ważna sprawa, jak nie najważniejsza,,,chociaż w moim domku pierwotnie brakowało mi spiżarni i pralni, ale kilka przeróbek i mam wszystko cho chciałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta56 16.05.2013 10:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2013 Mamy kwiecień 2013 r. ! Hura Murarze kończą przygotowania do krycia dachem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta56 16.05.2013 10:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2013 Pewnego dnia po zajechaniu na działkę zastałam już taki widok,,,,ale z wrażenia zapomniałam kluczy i nie mogłam wejść,,, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta56 16.05.2013 10:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2013 Kiedy byłam już z kluczami,,, Sypialnia górna c.d sypialni górnej i ciekawostka ,,,w tym oknie został zlikwidowany słup stalowy, który stał w świetle okna, był paskudny,,,,wyrzuciliśmy do, oczywiście z pomocą KierBud i innych mądrych głów A to widok na lukarnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta56 16.05.2013 10:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2013 Miłym zaskoczeniem było też to,,,,, Nareszcie mogę wchodzić i schodzić do woli,,,,to nic że w salonie i inny widok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta56 16.05.2013 10:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2013 Wystarczy na dziś, bo Was zanudzę !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta56 17.05.2013 09:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2013 Po paru dniach pracy miałam już wstawione okna dachowe,,, Łazienka górna Pokój syna lub córci,,, ...bo wybór jest trudny,,,,co widać Widok z tarasu nad garażem na pokoje dzieci,,, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta56 17.05.2013 09:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2013 Obróbki blacharskie LINDAB, kolor szaroniebieska patyna - tak ci się to chyba nazywało,,,,, A tutaj prawie skończony dach ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 17.05.2013 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2013 Witam się i ja, przychodzę z rewizytą i cieszę się na ten etap, bo wykończenia, które wkrótce przed Wami, to temat, w którym wciąż pozostaję Projekt świetny, jak z resztą cała kolekcja Domów z wizją (to takie trochę moje niedoścignione marzenie ) A że macie dach dwuspadowy to akurat bardzo dobrze, bo jest dużo praktyczniejszy w użytkowaniu (powierzchnia na poddaszu o wiele mniej ograniczona skosami ) - my świadomie wybraliśmy dom z dachem dwuspadowym. Czekam na dalszy ciąg fotorelacji i kolejny etap - pomysłów i realizacji wykończeń pmieszczeń. Kibicuję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta56 17.05.2013 11:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2013 Witam kolejnego gościa i zapraszam w moje progi ! Na razie mało do oglądania wewnątrz, ale jak się zacznie konkretnie to się poprawię,,,, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts