aneta56 17.05.2013 11:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2013 Za ok. 3 tygodnie będziemy wstawiać okna ! Oj , będzie się działo ! Następnie ruszymy chyba z elektryką,,,a potem się okaże co dalej i na co wystarczy kaski ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 17.05.2013 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2013 i na co wystarczy kaski ! Odwieczny problem powodzenia zatem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Panna Z. 17.05.2013 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2013 Projekt domu piękny, wspaniałe, ogromne przeszklenia W jakim styl planujecie urządzać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta56 18.05.2013 05:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2013 Projekt domu piękny, wspaniałe, ogromne przeszklenia W jakim styl planujecie urządzać? Witam kolejnego gościa! Cieszy mnie, że domek podoba się nie tylko mnie,,,chciałabym go urządzić w stylu bardziej nowoczesnym, ale bez jakiegoś szaleństwa. Dużo bieli, szarości i kolorów drewna,,,,ot, takie moje marzenia,! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta56 20.05.2013 04:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2013 Wczoraj przyjechał Pan do pomiaru okien,,,i nie było by w tym nic niezwykłego, gdyby nie fakt, że przyjechał po raz trzeci ! Zaczynam się niepokoić co do jego kompetencji ! Ma już dzisiaj złożyć zamówienie i za ok. 2 tygodnie będą wstawiać,,,Okna będą z firmy Vetrex na profilach Veki, trzyszybowe, w kolorze winchester dwustronnym. Przy okazji powiem Wam, że z kilku firm która robiła wyceny okien i przymierzała się do realizacji zamówienia, ta jedna firma zobowiązała się do zrobienia okien w tych wymiarach projektowych,,,bo inne chciały je zmniejszać, dzielić i robić jeszcze inne cuda,,, co doprowadzało mnie do furii ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta56 20.05.2013 04:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2013 Piękne te kuchnie na stronie Panny Z ! Mnie podoba się zwłaszcza ta,,, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 20.05.2013 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2013 Ale pięknie się zapowiada kolor okien! Co do jakości i kompetecji obsługi - pozostaje czekać na życiową weryfikację i być czujnym... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta56 20.05.2013 07:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2013 Dziękuję Asiu za miłe słowa i otuchę ! Mam nadzieję, że wszytko będzie ok , co tam MUSI BYĆ OK ! na swoim forum wkleiłaś piękne zdjęcie,,,,to ja też coś wrzucę,,,otóż na działce domku rodzinnego (w którym obecnie mieszkam) zakwitło coś takiego,,,,kupiłam tę roślinkę w zeszłym roku i zapomniałam jak się ona nazywa ? Może ktoś wie ?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 20.05.2013 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2013 Ja nie wiem co to, ale kwiatki ma jak kaczeńce No i jak na zeszłoroczną roślinkę to niezły z niej okaz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Panna Z. 25.05.2013 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2013 O,widzę, że ominęłam kilka dni tema parę nowych postów chyba po prostu nie zauważyłam Cieszę się, że spodobały Ci się kuchnie jakie pokazałam Co do roślinki - to nie wiem wrzuć może jakieś zbliżenia na liście i kwiaty, to się pomyśli nad nią bardziej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta56 26.05.2013 10:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2013 Witam wszystkich ! Też mnie jakiś czas tutaj nie było,,,u mnie zapanował marazm,,,czekamy z niecierpliwością na okna ! Nic się innego nie dzieje,,no może poza tym, że reklamujemy 4 szt. rynien ! Pozostało nam też cholernie dużo dachówki, ale nie chcą nam ją przyjąć, bo twierdzą, że w tym roku jeszcze takiej nie sprowadzali !!!!!!!!! A mówiłam do mojego m, że lepiej zamówić mniej, to łatwiej będzie domówić jak oddać, ale niestety zrobił po swojemu,,, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 26.05.2013 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2013 Ogłoście może na tablicy.pl, gdzieś lokalnie - może ktoś się skusi na niską cenę małej ilości, a Wy odzyskacie choćby część kaski...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Panna Z. 27.05.2013 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2013 Właśnie, sprzedaj komuś, bo po co Ci ta dachówka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość GOSC12_3 29.05.2013 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2013 Hejka aneta56 super domek będzie Będę podglądać. Widzę, że wstawiłaś inspiracje kuchni, a dziś właśnie byłam w Długołęce w Gawinie i mają wyprzedaż kuchni wystawowych. Ale się napaliłam !!!! Taki wielki salon mają chyba jeszcze w Królewskiej Woli, więc bliżej masz tam. Ale szok jakie spadki cen. Kuchnia wysoki połysk z 12k na 3,6k, sprzęty do tego tez ze zniżkami. Tylko dlatego ze z wystawki kuchnie warte 30k mozna za 10k kupić. Za rok się przejdę. Tez podpatruj może Ci cos wpadnie w oko. Do zobaczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 30.05.2013 06:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2013 kupiłam tę roślinkę w zeszłym roku i zapomniałam jak się ona nazywa ? Może ktoś wie ?! [ATTACH=CONFIG]190464[/ATTACH] Zastanawiam się czy to nie pięciornik, ale coś mi się listki nie zgadzają... :/ Zrób jeszcze zdjęcie z bliska jakiegoś wyrywka krzaczka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta56 31.05.2013 07:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2013 Hejka aneta56 super domek będzie Będę podglądać. Widzę, że wstawiłaś inspiracje kuchni, a dziś właśnie byłam w Długołęce w Gawinie i mają wyprzedaż kuchni wystawowych. Ale się napaliłam !!!! Taki wielki salon mają chyba jeszcze w Królewskiej Woli, więc bliżej masz tam. Ale szok jakie spadki cen. Kuchnia wysoki połysk z 12k na 3,6k, sprzęty do tego tez ze zniżkami. Tylko dlatego ze z wystawki kuchnie warte 30k mozna za 10k kupić. Za rok się przejdę. Tez podpatruj może Ci cos wpadnie w oko. Do zobaczenia Witam kolejnego gościa ! Faktycznie takie przeceny to niezła gratka ! Ale moja kuchnia będzie musiała jeszcze poczekać,,,ale będę obserwować ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta56 31.05.2013 07:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2013 Kochana Asiu ! Mój piękny krzaczek zgubił prawie wszystkie kwiatki,,,a obiecywali, że będzie kwitł do później jesieni ! Co do dachówki, to uradziliśmy wraz z mężem, że może warto ją zostawić i wykorzystać do budowy przyszłego domku grillowego i zrobić daszek właśnie z tej dachówki, żeby się komponowało z domem !? Co o tym myślicie ??? Ja stwierdziłam, że nie bardzo będzie wyglądał taki domek grillowy z np. słomianym dachem, bo zarówno dom jak i jego otoczenie chciałabym żeby było w bardziej nowoczesnym stylu, a nie w stylu wiejskiego podwórka,,,to jeszcze daleka przyszłość, ale marzyć już przecież mogę !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta56 31.05.2013 07:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2013 Dzisiaj piątek , ja siedzę w pracy a jutro DZIEŃ DZIECKA ! Nie mam prezentów dla dzieciaków !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 31.05.2013 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2013 Oj! Ja też nie mam pomysłu na prezent, chociaż można powiedzieć, że my od wczoraj do jutra mamy dzień dziecka, bo tatuś nas opuścił na weekend, a my sobie dogadzamy po swojemu - babskiemu . Dodatkowo powiem, że nie lubię w ten dzień żadnych eventów, bo cała chmara ludzi zwykle je oblega. Kiedyś chcieliśmy 1.06 iść do zoo (akurat nie z tej okazji, bo jeszcze wtedy dzieci nie mieliśmy ) to kolejka samochodów do zaparkowania była na 2 km, nawet nie chcę myśleć jak mogła wyglądać kolejka ludzi pod kasą, tudzież aleje w samym zoo Jeśli tylko planujecie jakieś dodatkowe "budowle" obok domu to pewnie, że zachowanie dachówki się przyda! A może zrobić tak jak one nam - LAURKI! hihi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta56 19.07.2013 05:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2013 Łoł !!!!!!!! Jak dawno mnie tu nie było !!!!!!!!!! To wszystko przez zbyt dużo obowiązków,,,wiadomo praca, dom, dzieci,,,! W między czasie wróciłam z długich wakacji nad morzem, kierunek USTKA, polecam, pogoda piękna, a my wypoczęci i opaleni, ale wszystko co dobre szybko się kończy ! A na budowie,,, Miałam mieć okna,,,,,no mam ! ale przyjechały dopiero wczoraj w nocy (18.07.2013 a miały być w czerwcu)) nawet ich nie widziałam,,,od 8 zaczynają montować,,,może wieczorem uda mi się wrzucić kilka fotek. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts