Panna Z. 19.07.2013 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2013 Czekam na fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 19.07.2013 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2013 Wakacji zazdroszczę. Jak się dzieje to dobrze! A nie boicie się, że Wam okna ukradną skoro są zostawione na budowie, a nie zamontowane...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta56 10.09.2013 08:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2013 Tak dawno tu nie byłam, że zapomniałam jak się wkleja zdjęcia,,,rety ! Może nie uwierzycie, ale ok. 2 tygodni temu skończyli DOPIERO montować okna !!!!!!!!! Nie wiem czy zamówienie ich przerosło czy był inny powód, ale nareszcie są wszystkie,,,,Moja duma to drzwi wejściowe do domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta56 10.09.2013 08:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2013 Dalej okno tarasowe, suwanka - zwykła, nie tzw. HS, który był zajebi,,,,drogi ! i okno górne od sypialni Okno od salonu, drugie wyjście na taras Okno w sypialni dzieciaków, tj. syna i córci i naszej sypialni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta56 10.09.2013 08:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2013 Zdjęcia nie najlepszej jakości, bo z komóry ...ale coś widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 10.09.2013 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2013 Nie no, widać widać Gratulacje przebrnięcia przez etap. Okno sypialni Masz już pomysł jak będzie "ubrane"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta56 10.09.2013 09:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2013 Nie mam pomysłu kompletnie na wystrój okien i innych rzeczy z tym związanych !!!!! A to do tego stopnia, że jak w ubiegłą sobotę znajomy (rodzinny) hydraulik zapytał mnie jaką planuję wannę, umywalkę, kibelki, co jak ma stać w pralni ZDĘBIAŁAM ! Nie wspomnę już o elektryku, który pyta gdzie gniazdka i co będzie gdzie wisieć RANY ! Jestem kompletnie zielona, bo nie potrafię aż tak daleko wybiegać w przyszłość. Zatem moi kochani wszelkie podpowiedzi czy sugestie mile widziane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 10.09.2013 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2013 o ja Cię piernicz* ale boska chata!! to wejście przeszkolone!! obłędne!!a sypialnia Wasza będzie mieć taką szklaną ścianę jak na wizkach pracowni?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta56 10.09.2013 10:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2013 Wiecie co ????? Nic tak nie cieszy, jak fakt, że to co robisz podoba się tez innym ! Wiadomo każdy robi dla siebie, ale jak słyszałam komentarze typu ....kur,,,,mac, takie drzwi do domu, to : niepraktyczne, bo będą się brudzić, pies będzie lizał, drapał, listonosz będzie widział co w domu i inni inkasenci, sąsiad będzie podglądał, złodziej będzie widział kto w domu itd to mnie szlag trafiał ! Także dziękuje tym co się jednak podoba takie rozwiązanie ! A to tylko wiatrołap, dalej będą następne drzwi PANCERNE ! OCZYWIŚCIE ŻART Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta56 10.09.2013 10:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2013 o ja Cię piernicz* ale boska chata!! to wejście przeszkolone!! obłędne!! a sypialnia Wasza będzie mieć taką szklaną ścianę jak na wizkach pracowni?? Tak, ściana w górnej części sypialni będzie przeszklona, dokładnie jak na wizualizacjach. A żebyście wiedzieli ile się o niej nasłuchałam ,,,ojej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 10.09.2013 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2013 powiem tak... na pewno poniekąd "dobrze radzący" mieli rację... bo na bank się będą brudzić szklane drzwi, będą ślady palców itp... no i przez nie wszystko widać - ale tu przecież właśnie o to chodzi ? sama bym tak baaaaardzo chciała szklane wejście mieć... ale ja nie dałabym rady myć tego co chwila... widzę jak moje dzieci paskudzą drzwi balkonowe, co dwa dni myć trzeba a pies jeszcze obszczekujący kogoś podchodzącego do drzwi... - więc ja podziwiam i wzdycham szkoda że nie mam starszych dziecioli to bym mogła też tak mieć wiesz jeszcze się zapewne nasłuchasz... ja też ile już usłyszałam ale olewam... to my będziemy tam mieszkać i nam! ma się podobać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta56 10.09.2013 11:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2013 Też mam w domu dwie bestyje, to wiem o czym piszesz ! Wieczne ślady paluszków na szybach, lustrach,,,czasami wydaje mi się, że robią to specjalnie ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 10.09.2013 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2013 aneta pomysł na drzwi bardzo mi się podoba, są niepraktyczne ale nie o to tu chodzi, często efekt WOW nie jest praktyczny, ale drzwi by wyglądały wow gdyby były drewniane, moim zdaniem szkoda , że są plastikowe bo wyglądają jak okno do domu, być może chodziło o cenę ale w tym wypadku ja bym się zdecydowanie pokusiła na drewno, mam nadzieję , że się nie obraziłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta56 10.09.2013 11:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2013 Oczywiście, że się nie obraziłam ! Nie jestem tutaj po to, żeby fochy strzelać ! i zgadzam się z Tobą, że powinny być drewniane i były do tego przymiarki,,,ale pozostałe przeszklenia w wejściu, to okno narożne to fix, ciężko było zrobić łączenie drewna z tym pcv to wyglądało paskudnie i był problem z montażem, można było zrobić całość wejścia w drewnie ale odbiegało by wizualnie od reszty okien,,,wszystko w drewnie to koszmar cenowy ,,,,także decyzja była robimy wszystko w pcv ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta56 10.09.2013 12:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2013 Sorry, za powtórkę, ale uczę się wklejać duże zdjęcia ! http://s6.postimg.org/9zf41dxq9/WP_20130910.jpgstudio screenshot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta56 10.09.2013 12:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2013 Hura ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sabina_kraków 10.09.2013 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2013 Bardzo fajny projekt! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Panna Z. 10.09.2013 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2013 Genialne, ogromne przeszklenia Nie przejmuj sie opiniami innych, zwłaszcza tymi negatywnymi ofkors Albo sie ma ładnie, albo praktycznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 10.09.2013 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2013 Jestem kompletnie zielona, bo nie potrafię aż tak daleko wybiegać w przyszłość. Zatem moi kochani wszelkie podpowiedzi czy sugestie mile widziane No to ja Ci jednak radzę już się "powoli" ogarniać z tematem żebyś zdążyła sobie przygotować wszystko pod wykończenie, żeby Ci później seria gniazdek nie wystrzeliła na środku pustej ściany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta56 11.09.2013 06:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2013 Dziękuje wszystkim za opinię, w końcu po to tu jesteśmy żeby komentować i pisać co nam się podoba a co nie ! Gdyby wszystkim się podobało to samo nie było by co komentować ! Kochana Asiu ! Z tymi gniazdkami to święta racja, ale jako tu pogodzić pracę, dom, rozwydrzone dzieciaki ,,,,,,,ufff i ta budowa, nie wyrabiam, nie wystarcza mi czasu na to wszystko, doba jest zbyt krótka !!!! A dzisiaj u mnie ciemno za oknem i zaczyna padać,,czyżby to już koniec lata ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts